Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Cviky na brucho na doma: Toto zvládnu aj začiatočníci
Zdielať na

Cviky na brucho na doma: Toto zvládnu aj začiatočníci

Zdroj: Pixabay

Dopriali ste si cez sviatky rôzne veľkonočné maškrty? Ak áno, teraz je ten správny čas, dať sa opäť do formy! Ukážeme vám videotréning, ktorý doma hravo zvládnete.

Cviky sú zamerané na partie, ktoré potrebuje spevniť asi každý - brucho a core. Práve ich spevnením posilníte celé telo a uľavíte aj vašej chrbtici.

Ak chcete vedieť, ako si aj z domácich zásob vyčarovať chutné menu, pozerajte kulinársku šou Moja mama varí lepšie ako tvoja na JOJ-ke!

​Cviky vo videu nie sú náročné na prevedenie, zvládne ich aj menej trénovaný človek, ale ak ich robíte poriadne, dajú vám zabrať a prinesú výsledky. Správne prevedenie cvikov na brucho a core vám v nasledujúcom videu predvedie profesionálny tréner Milan Adamka.

Nezabudnite sa na úvod rozohriať a na záver si dať strečing. Veď cviky na brucho a core dajú zabrať celému telu, preto ho aj následne treba poriadne zrelaxovať.

Tento video tréning je ukážkou z video programu na domáce cvičenie SUPER BODY 3V tomto video programe nájdete účinné video tréningy na domáce cvičenie zamerané na brucho, zadok, chrbát, stehná, ruky a prsia.

Súvisiace články

Najčítanejšie