Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Posilnite svoju imunitu super cvikmi: Bikini fitneska Radka vám ukáže, ako na to!
Zdielať na

Posilnite svoju imunitu super cvikmi: Bikini fitneska Radka vám ukáže, ako na to!

Zdroj: instagram/radkaszombath

Zavreli vám fitko? Nie ste sami! Je to niečo vyše týždňa, čo sa zavreli brány všetkých fitnescentier na Slovensku a väčšina ľudí ostala doma v karanténe. Ak hľadáte videá na cvičenie, ktoré vás dajú do formy, vyskúšajte tieto!

Ak ste chodili dlhodobo a pravidelne do fitka, nemali by ste s cvičením prestávať ani v období karantény. Výpadok z tréningu môže mať negatívny vplyv na váš psychický stav, ktorý je teraz podrobený už aj tak veľkej skúške. Preto rozhodne neprestávajte s pohybom a zdravým životným štýlom. Okrem psychiky má pravidelné cvičenie a zdravá strava obrovský vplyv na vašu imunitu.

Nezmeškajte ďalšiu časť svojho obľúbeného seriálu Nový život! Alexandra Bártu ste tu mohli vidieť aj ako striptéra...

"Ak si myslíte, že doma sa nedá odmakať kvalitný tréning, mýlite sa! A kedže nám trénerom a športovcom neostáva tiež nič iné, ako trénovať doma, snažíme sa motivovať k tomu aj vás. Na sociálnych sieťach vám denne ukazujeme, ako sa dá tréning odcvičiť v pohodlí vašich domovov, vymýšľame rôzne variácie cvikov, aby ich vedel odcvičiť každý v podstate kdekoľvek. Nahrávame celé naše tréningy a postujeme ich na svojich profiloch, aby ste si podľa nás mohli kedykoľvek zacvičiť, a to všetko bez nároku na odmenu. Našou odmenou je, že z tohto celého vyjde čo najviac ľudí zdravých a podľa možnosti aj šťastných." hovorí Radka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Radka Szombathová IFBB Bikini (@radkaszombath),

 Aj ona si pre svojich fanúšikov pripravila domácu výzvu. "Ide o to, aby sme sa v týchto ťažkých chvíľach navzájom podporovali a motivovali. Každý deň pridávam nové tréningové videá, behám, cvičím jogu, postujem všetko čo jem, pridávam recepty. Do mojej výzvy sa môže zapojiť každý.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Radka Szombathová IFBB Bikini (@radkaszombath),

Chcem len, aby ste sa na začiatku odfotili, odvážili a pomerali, potom začali cvičiť podľa mojich videí, inšpirovali sa mojimi jedlami a postovali vo svojich príbehoch fotky alebo videá tréningov, zdravého jedla a motivovali tým aj ostatných. Z tých najaktívnejších si na konci karantény vyberiem jednu, ktorá odo mňa získa online coaching na mesiac zadarmo. Tak čo zapojíte sa tiež, alebo sa budete radšej doma nudiť, depkovať a priberať?" vyzýva všetkých Radka!

Súvisiace články

Najčítanejšie