Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo ste si všimli na obrázku ako prvé? Vaša odpoveď odhalí, ako vás vidia ostatní
Zdielať na

Čo ste si všimli na obrázku ako prvé? Vaša odpoveď odhalí, ako vás vidia ostatní

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Mnohí tvrdia, že in nezáleží na tom, čo si o nich ostatní myslia, ale nie je to úplne pravda. Často konáme podvedome tak, aby sme vytvorili na druhých pozitívny prvý dojem, hoci si to nepripúšťame.

Nebolo by pekné, keby ste mohli nahliadnuť do mysle niekoho iného a úplne presne zistili, čo si o vás skutočne myslí? Tento obrázkový test vám pomôže, aby ste dostali aspoň čiastočnú odpoveď na vašu otázku.

Dobre si pozrite tento obrázok, čo ste si všimli ako prvé? Uvideli ste telo ženy, alebo tvár muža? Napovie vám to, čo si o vás myslia ľudia okolo vás.

pinterest.com

Telo ženy

Ak ste na prvý pohľad uvideli telo ženy, znamená to, že patríte k veľkorysým osobám. Ľudia okolo vás obdivujú váš pozitívny pohľad na život. Keď ste v skupine, vaša efektivita hovorí sama za seba a ste považovaní za vysoko motivovaného jednotlivca. Vždy máte pevný cieľ a idete za ním.

Ste tiež známi svojimi empatickými schopnosťami. Snažíte sa zachytiť jemné signály vo vašom okolí a dokážete rozpoznať emócie druhých aj vďaka tomu, ako sa telesne prejavujú. Ste citliví, vždy si dávate pozor na to, aby ste nikomu neublížili svojimi slovami.

Pretože vás však okolitá energia ľahko ovplyvňuje, ste veľmi obozretní, pokiaľ ide o ľudí, ktorých máte vedľa seba. Ak vám niekto nevyhovuje, nebudete s ním. Ste v rovnováhe s vlastným emočným stavom a dokážete si ľahko nastaviť tie správne hranice, pokiaľ ide o ostatných ľudí.

Tvár muža

Uvideli ste na obrázku najskôr tvár muža? Potom ste schopní udržať svoje emócie pod pokrievkou a vaše pocity len tak niekto neprekukne. Keď sa na vás druhí pozerajú, nedokážu odhadnúť, či vás niečo trápi, alebo nie. V skupine patríte zvyčajne k vodcom a máte veľa nákazlivej energie.

Pri rozhodovaní ste veľmi analytickí a stojíte si za svojim a to dokonca aj vtedy, keď sa to ostatným nepáči. Nikdy slepo nenasledujete dav. Ste zvedaví a priamočiari a ľudia sú radi vo vašej blízkosti, pretože z vás vyžaruje pozitívna aura.

Ľudí okolo seba si veľmi vážite a dávate im to najavo. Niekedy však cítite, že aj vy by ste mali byť uisťovaní, že ste tiež milovaní, nielen obdivovaní.

Čo si počas predvianočného obdobia pripravila Mária Čírová?

Súvisiace články

Najčítanejšie