Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veľký horoskop na december: Čo si pre vás pripravili hviezdy na posledný mesiac roka?
Zdielať na

Veľký horoskop na december: Čo si pre vás pripravili hviezdy na posledný mesiac roka?

Zdroj: Profimedia

Kto hravo zvládne predvianočný zhon a kto naopak prepadne stresu? Zistite hneď, čo si december pripravil práve pre vaše znamenie!

Prinesie vám záver roka príjemné situácie a udalosti, alebo vás čakajú aj nejaké nástrahy? Prezradí vám to horoskop na december!

Nenechajte si ujsť reláciu V siedmom nebi. Ďalšie silné príbehy obyčajných ľudí uvidíte v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Baran

Barani upínajú svoj bystrý zrak k zamestnaniu, kde stihnú ohromné ​​množstvo úloh aj napriek adventnému obdobiu. Sľuby splníte do bodky, pokojne na seba presuniete úlohy od ostatných kolegov. Vďaka Merkúru ste od 9. decembra vo výhodnejšej pozícii pre rozjazd kariéry. V milostnom živote kroťte do 20. decembra rozbúrené emócie. Záver roka bude oveľa pokojnejší. Nezadaní môžu spoznať jedinečnú bytosť!

Býk

Milí Býci, ocitnete sa v centre pozornosti opačného pohlavia. Pohľady zachytávajú vďaka pozitívnej energii, ktorá z vás srší na všetky strany. Až do 19. decembra máte vďaka kňažke lásky príležitosť nájsť svoju spriaznenú dušu. Nepočítajte s tým, že by išlo o štedrovečerný darček. V druhej polovici mesiaca sa komplikuje aj situácia v zamestnaní. Spomaľuje sa pracovné tempo a objavujú sa nezhody kvôli výplate.

Blíženci

Posledný mesiac roka prežívajú Blíženci zvesela. Pocit spokojnosti je zabývaný hlboko vnútri, takže k tomu nepotrebujete nikoho ďalšieho. Využívate s nadšením všetky pozvánky do spoločnosti. Od 19. decembra si na vás Venuša chtiac nechtiac „došlápne.“ Stretnete osobu, ktorá vám otočí priority hore nohami. V zamestnaní musíte riešiť rastúce konflikty s vedením. Aj keď je to náročné, ustojíte ich s gráciou.

Profimedia

Rak

Milí Raci, decembru u vás dominuje paradoxne profesia. Aktivita vzrastá napriek blížiacim sa sviatkom. Využívate pozvánky do spoločnosti, zvažujete početné pracovné ponuky a v súkromí stíhate ohromné ​​množstvo povinností. Blahodarný Trigon Marsu kulminuje okolo 21. decembra, kedy vás môže prekvapiť veľmi výhodná ponuka. Slobodným vkročí do cesty sympatická osôbka. Určite by ste si  mali lepšie strážiť svoje zdravie.

Lev

Levy môžu čakať mesiac, kedy napriek prekážkam prežívajú šťastné adventné dni. Sám Veľký Duch sa podpisuje na narastajúcom eláne, vďaka ktorému podávate v práci fantastické výkony. Poradíte si aj s tými najnáročnejšími požiadavkami nadriadených. V milostnom živote to trochu viazne. Beriete si všetko osobne a náprotivok alebo nový objav na vás kladie vysoké nároky. Hlavne sa snažte chápať ich dôvody.

Profimedia

Panna

Milé Panny, tešte sa na mesiac plný príjemných chvíľ pre telo i dušu. Až do 19. decembra sa otvára nejedna príležitosť na zoznámenie. Jediné, čo vám komplikuje cestu k novej láske, sú príliš vysoké nároky. Voči partnerovi i potenciálnym polovičkám ste dosť kritickí, pre ostré slovo nezájdete ďaleko. Na pracovnej pôde napriek kopiacim sa povinnostiam podávate skvelé výkony.

Váhy

Milé Váhy, finiš roku 2019 nevidíte čierno. Manitou pre vás chystá vylepšenie v pracovnej sfére. Dokážete sa skvelo sústrediť na všetky úlohy a stihnete oveľa viac povinností, než bolo pôvodne v pláne. V láske sa vám začne dariť až v poslednej dekáde. Do tej doby sa Veľký duch príliš nesnaží a do cesty vám stavia nepríjemných jedincov. Ich vplyv sa bohužiaľ podpíše na peniazoch, ktorých máte celý mesiac nedostatok.

Profimedia

Škorpión

Prvé dve decembrové dekády sú Škorpiónom šité na mieru. Veľký Duch prináša s predstihom darček, na ktorý mnohí čakali celý rok či viac. V spojení s kňažkou lásky chystajú stretnutie s veľmi príťažlivým človekom. Nenechajte sa odradiť tým, že si udržuje odstup. Nie každý vie do vzťahu skočiť rovnými nohami. Na pracovisku sa občas objavia menšie problémy, ale šanca na ich rozriešenie je takmer stopercentná.

Strelec

Strelci by mali bystrý zrak otočiť k zamestnaniu a financiám. To sú dve sféry, ktorých vplyv na životný štýl neradno podceňovať. V zamestnaní sa dostávate do sporu s nadriadeným. Nie ste schopní vyložiť mu svoje argumenty a nápadom chýba logika. Peniaze sa zase môžu rozkotúľať do všetkých strán kvôli nevýhodnej zmluve. Od 20. decembra sa našťastie klíma zlepšuje. Zachraňuje vás hlavne rodinná pohoda.

Profimedia

Kozorožec

Vianočné požehnanie, presne to čaká v poslednom tohtoročnom mesiaci zrodencov Kozorožca. Profitujete z optimistického prístupu k životu. Šťastie sa vás drží zubami nechtami a žiadni vesmírni pesimisti na tom nič nezmenia. Do 19. decembra môžete nájsť doslova spriaznenú dušu, ktorá je vám daná osudom. V zamestnaní sa kumulujú prajúce vplyvy planét, vďaka ktorým máte šancu dosiahnuť cieľ, na ktorom dlhú dobu pracujete.

Vodnár

Milí Vodnári, decembrový program očakávate s miernymi obavami, ako by ste cítili, že to nebude ľahké. Nepriateľské postavenie Marsu zaťažuje rodinné vzťahy i nové známosti. Čím menej budete v týchto sférach zasahovať do diania, tým lepšie. Rovnaká rada platí aj pre vaše financie. Aktivitou by ste totiž priniesli viac škody ako úžitku. Od 19. decembra sa blýska na lepšie časy vďaka kňažke lásky. Napriek tomu si strážte úspory!

Profimedia

​Ryby

Milé Ryby, rolničky tentoraz zacinkajú vo vašom srdci. S predstihom k vám priletí zamilovaný darček v podobe nového náprotivku, alebo návratu stratenej rovnováhy v dlhoročných vzťahoch. Láska sa ukazuje v spojení s priateľmi alebo vzdelaním. Nadeľte si k Vianociam kurz cudzieho jazyka! V zamestnaní je bohužiaľ treba počítať s vypečeným správaním istého kolegu či kolegyne. Berte to ako cennú lekciu do budúcnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie