Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zdravé maškrty Meghan Markle, z ktorých NEPRIBERIETE: Tieto dobroty miluje tmavovláska
Zdielať na

Zdravé maškrty Meghan Markle, z ktorých NEPRIBERIETE: Tieto dobroty miluje tmavovláska

Zdroj: profimedia.sk

Čo by ste povedali na tipy na zdravé maškrty, ktoré nielenže dobre chutia, ale najmä z nich nepriberiete? Prezradíme vám tie, ktoré miluje a na ktorých si medzi hlavnými jedlami pochutná aj Meghan Markle.

Členka kráľovskej rodiny je známa tým, že sa o seba stará. Pravidelne cvičí jogu a dbá na to, aby sa na jej tanier dostali len zdravé jedlá, ktoré telo zasýtia, no zbytočne nezaťažia. 

Ak hľadáte v telke zábavu, stavte na seriál Delukse každú stredu večer na JOJ-ke!

​Pred tým, ako sa vydala za princa Harryho mala dokonca aj svoj vlastný blog The Tig, kam pravidelne prispievala o jedle, zdravej výžive, kozmetike aj krajinách, ktoré navštívila. Práve tu svojim fanúšikom priznala, na čom zvykla medzi hlavnými jedlami maškrtiť. Čokoládu alebo koláče medzi nimi rozhodne nehľadajte! 

Profimedia

​Meghan miluje hummus, do ktorého si namáča čerstvú zeleninu. Základ tvorí cícer a sezamová pasta a jeho príprava nie je vôbec náročná. Hummus nielenže dobre chutí, ale dokáže aj super zasýtiť. Ďalšou pochúťkou je na plátky nakrájané jablko s mandľovým maslom, ktoré je výborným zdrojom proteínov. Do tretice, Meghan častokrát siahne po kvalitných proteínových tyčinkách, ktoré super chutia a dokážu zasýtiť. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie