Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dôchodkyňa začala cvičiť a zmenila životosprávu: Z jej premeny spadnete na zadok
Zdielať na

Dôchodkyňa začala cvičiť a zmenila životosprávu: Z jej premeny spadnete na zadok

Zdroj: Profimedia

Táto dáma dosiahla fantastické výsledky a je tým najlepším príkladom, že na zmenu nikdy nie je neskoro. Klobúk dole za to, čo dokázala!

Joan MacDonald (73) z kanadského Ontaria bojovala celý život s nadváhou a svoje problémy najčastejšie riešila “zajedaním.” Do radikálnej premeny svojho života sa pustila až po 70-tke a dnes je z nej úplne nová žena, ktorá je inšpiráciou pre mnohých.

Dôchodkyňa trpela kvôli nadváhe a nesprávnej životospráve vysokým krvným tlakom, trápil ju tiež vysoký cholesterol, chronická artritída a mnohé ďalšie.

Joan si po sedemdesiatke povedala, že sa nemieni ďalej trápiť a pustila sa do najväčšej premeny vo svojom živote. Veľkou oporou bola pre ňu dcéra, ktorá ju zoznámila so špeciálnym cvičebným programom a stiahla jej do mobilu aplikácie, ktoré jej výrazne pomohli.

Takto vyzerala pred premenou...

Profimedia

Táto odhodlaná dáma začala navštevovať posilňovňu 4-krát do týždňa, postupne si úplne zmenila jedálniček, ktorý sa momentálne skladá predovšetkým zo zeleniny, chudého mäsa, rýb, zeleniny a ovocia.

Joan sa priznala, že to nebolo vždy jednoduché a občas jej bolo až do plaču, ale rozhodne sa nemienila vzdať. Oplatilo sa jej zabojovať, dnes má o 25 kíl menej, cíti sa fantasticky a dokonca sa jej zdravotný stav natoľko zlepšil, že mohla postupne vysadiť všetky lieky.

Profimedia

Vitálna dôchodkyňa sa cíti nielen zdravšie, ale aj sebavedomejšie a užíva si komplimenty ľudí, ktorí postrehli, že vyzerá úplne inak. A čo radí tým, ktorí potrebujú zmenu, ale akosi sa nevedia nakopnúť?

„Nečakajte zázraky na počkanie, choďte na to pomaly a postupne si pridávajte vždy novú výzvu. Ak nemáte dostatočne pevnú vôľu, určite odporúčam zveriť sa do rúk dobrého trénera, ktorý vás správne nasmeruje v cvičení a rovnako aj v stravovaní,“ radí sympatická fit babina.

Klobúk dole, vyzerá fantasticky!

https://www.instagram.com/p/B1B8zRIj-U-/

https://www.instagram.com/p/Bzf8FCQjqpc/

https://www.instagram.com/p/Br7_aa-n5TX/

https://www.instagram.com/p/Blk8yvxhKCc/

Súvisiace články

Najčítanejšie