Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Lucie Bílá porušila svoju zásadu a ukázala sa v plavkách: Takto ju zvečnil priateľ Radek
Zdielať na

Lucie Bílá porušila svoju zásadu a ukázala sa v plavkách: Takto ju zvečnil priateľ Radek

Zdroj: Profimedia

Lucka pri mladom priateľovi doslova žiari a vidieť, že je skutočne šťastná. Svojich fanúšikov najnovšie potešila sexi záberom, na ktorom vyzerá fantasticky!

Pri pohľade na niekoľkonásobnú českú slávicu by snáď nikto z nás netipoval, že má už 53 rokov. Láska s ňou robí divy a je vidieť, že je spokojná a šťastná.

Podstúpila Lucka Bílá nejaký skrášľovací zákrok?

Lucka bola v mladosti poriadna dračica a vedela sa odviazať aj v móde. Posledné roky sme ju však mohli vidieť skôr v decentnejších outfitoch a to dokonca aj na koncertoch.

Odkedy sa Lucka dala opäť dokopy so svojim partnerom Radkem Filipim, vyzerá stále lepšie a mladšie. To, že láska je najúčinnejší skrášľovací prostriedok u nej platí snáď dvojnásobne!

Sexi záber v plavkách

Momentálne si Lucie užíva dovolenku s mladším priateľom v Chorvátsku a fanúšikov prekvapila aj potešila zvodnou fotografiou v čiernych rafinovaných plavkách.

“Týmto porušujem svoju zásadu, v plavkách nikdy a nikam,” napísala k záberu, pod ktorým pribúda množstvo pozitívnych komentárov.

Myslíme si, že sa môže v plavkách fotiť pokojne aj každý deň. Takúto postavičku by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie ženy. Vyzerá fantasticky, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/B2MW3n-IeVT/

https://www.instagram.com/p/B2JV63DIaLJ/

Súvisiace články

Najčítanejšie