Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
TRAPAS, aký tu už dávno nebol: Verešovú vysmiali pre túto fotku
Zdielať na

TRAPAS, aký tu už dávno nebol: Verešovú vysmiali pre túto fotku

Zdroj: Profimedia

Je krásna, úspešná a pýši sa telom, ktoré by chcela mať nejedna žena. Žiadna iná miss si však z času na čas nedokáže vyrobiť takú hanbu, ako to vie len Andrea Verešová.

Verešová je kus krásnej ženy, preto nie je prekvapením, že je reklamnou tvárou rôznym odevným a kozmetickým firmám. A jednej takejto pred pár dňami robila reklamu, no výsledok sa nevydaril tak, ako si to kráska predstavovala. 

Nedajte si ujsť novú vtipnú talkšou Čau Lujza!

Samotná fotka nemá chybu a dokonale navodzuje letnú atmosféru, nechýba perfektne nalíčená a usmiata Andrea... Tŕňom v oku je samotný produkt, ktorý je veľmi zle vložený do fotky a akosi sa vznáša na balkónovom zábradlí. To si, samozrejme, všimli stovky modelkiných fanúšikov, ktorí ju za to skritizovali. Verešovej reakcia?

"Je štandardné, že sa k reklamným fotkám pridávajú fotky produktu. Nikdy nenafotíte rovnako dobre modelku a produkt naraz tak, aby bolo vidieť detaily a všetko potrebné. Asi nesledujete reklamy na parfémy a kozmetiku..." vysvetlila kráska na Instagrame. A zrejme má aj pravdu, no väčšinou šikovný grafik vloží fotku produktu do fotky tak, aby pôsobila prirodzene... Zaujímavé pritom je, že o pár dní neskôr sa Verešovú so spomínanými produktami predsalen podarilo nafotiť o čosi lepšie. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ⓑⓔⓐⓒⓗ ⓛⓘⓕⓔ ?? Ako si udržať pokožku, čo najdlhšie opálenú a zároveň kráne hydratovanú ešte dlho po dovolenke??‍♀️Ja používam tento kvalitný prípravok od zn. KORFF, ktorý okrem iného obsahuje aj #dnasafecomplex a #melanobronz , ktorý zjednoťuje pleť a zintenzívňuje opálenie. A aby som nezabudla, objavila som aj úžasné parfémy za skvelé ceny , ktoré nádherné voňajú a hlavne dlho vydržia ! ??Tento PARFUM SAPHIR od @krasnevune.cz (viď.na ďalšej fotke), som si zamilovala- hodí sa nielen na horúce letné dni , ale pretože má aj praktické balenie , nosím ho všade so sebou aj na pláž? a do kabelky ...?‍♀️ PS #produktyfotim #produktypouzivam #prezentujem #rada iba to co #milujem #beachlife

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Súvisiace články

Najčítanejšie