Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľký horoskop na september: Koho čaká veľké prekvapenie a kto si finančne prilepší?
Zdielať na

Veľký horoskop na september: Koho čaká veľké prekvapenie a kto si finančne prilepší?

Zdroj: Profimedia

Deti sa vracajú po prázdninách späť do školy a nám na okno pomaličky klope jeseň. Čo prinesie tohtoročný september jednotlivým znameniam?

Baran

Začiatok školského roka vynesie Baranov k výšinám. Darí sa vám udržať nadhľad nad starosťami a vďaka Jupiterovi vyjdete z každej komplikácie ešte silnejší. Zvieracím patrónom by teda mal byť skôr Fénix. Okolo 5. septembra si nenechajte ujsť žiadny pracovný alebo investičný stimul. V druhej polovici mesiaca úspory chráňte a počítajte s nečakanými výdavkami. Venuša navyše zaťaží oblasť lásky, kde vám chýba sebaistota.

Býk

Milí Býci, až do poslednej dekády prežívate obdobie energetického rastu. Urán v spojení s kňažkou lásky lákajú k spoločenskému vyžitiu. Túžite po zoznamovaní s novými ľuďmi, singles hľadajú lepšiu polovičku pri každej možnej príležitosti. Najúspešnejšie obdobie je signalizované hneď 7. septembra. V zamestnaní bodujete vďaka originálnym nápadom. Nebojte sa nasledovať trúfalé myšlienky, pretože sľubujú finančné bonusy.

Blíženci

Milí Blíženci, do 13. septembra nemáte chvíľu pokoja. Ste v jednom kole hlavne v spoločenskom dianí. Namiesto toho, aby ste si narastajúcu pozornosť okolia užívali, skôr vás znervózňuje. Jedna návšteva strieda druhú a nemáte na seba ani minútu, každý od vás niečo chce. Keď za sebou konečne zatvoríte dvere, začne zvoniť telefón. Ani v zamestnaní nevyzerá program lepšie. Druhá polovica mesiaca ale prinesie sladkú odmenu!

Profimedia

Rak

Deviaty mesiac vráti do života Rakov elán a obrovské odhodlanie pobiť sa za šťastie. Favorizovaná je milostná sféra, ktorú Venuša ožaruje láskavými lúčmi až do 13. septembra. Singles sa môžu tešiť minimálne na jedno rande! V zamestnaní podávate skvelé výkony a nebojíte sa ani náročných skúšok. S problémami sa hravo vysporiadate, riadite sa heslom, že čo vás nezabije, to vás posilní. Zdravie ale máte len jedno!

Lev

Milé Levy, september začne nenápadne, ale sú to mimikry. Vývoj v ďalších dňoch predčí všetky očakávania. V druhej polovici mesiaca sa roztáča kolotoč milostných udalostí, kedy ani dlhodobo nezadaní nebudú bez pozornosti a citov. Dajte šancu človeku, ktorý pôsobí nenápadne. Po vašom boku rozkvitne v nádherného motýľa, s ktorým nuda nehrozí. Úspech vás neminie ani v profesionálnej sfére. Ste koncentrovaní a podávate skvelé výkony.

Profimedia

Panna

Milé Panny, čaká vás mesiac plný prekážok. Tie majú za cieľ psychicky vás utužiť a objasniť vám životné ciele. Pracovná sféra je najkrízovejšia. Bojujete s pokrúteným vnímaním sveta, do toho vám nedá chvíľu pokoja náročné vedenie. Ak sa dostávajú k slovu financie, zbystrite. Jedná sa o nedôveryhodné ponuky, ktoré vás môžu dostať do komplikovanej situácie. Tiež hrozí, že pôžička peňazí aj vecí sa už nevráti.

Váhy

Milé Váhy, napriek planetárnym snahám rozsievate dobrú náladu a snažíte sa myslieť pozitívne. Mrzí vás, že tento prístup nie každý ocení. Predovšetkým na súkromnom poli sa objavujú večne nespokojné tváre. Tiež nadriadený nepatrí k vašim favoritom. Jeho výkyvy nálad sú rovnako nepríjemné ako zvyšujúce sa nároky. Jupiter ale ponúka cestu, ako na podobné negatíva vyzrieť.

Profimedia

Škorpión

Milí Škorpióni, vesmír má pre vás na začiatok školského roka pripravené jedno prekvapenie za druhým. Slobodným sa do polovice mesiaca zvyšujú šance na zoznámenie so sympatickým náprotivkom. Spojivom budú priatelia alebo kolegovia, ktorí vás dajú dohromady! Venuša je však výnimočne štedrá tiež na finančnom poli. K peniazom sa môžete dostať v prvom rade vďaka výhre, v závere mesiaca aj prostredníctvom svojej profesie.

Strelec

Milí Strelci, veľký Manitou je k vám na začiatku septembra otočený chrbtom. Kvôli tomu bojujete s neslávnu kondíciou a ráno sa sotva prinútite opustiť posteľ. Ani kňažka lásky s vami v týchto dňoch neťahá za jeden povraz, čo vám veľa energie nepridá. Snažte sa neprepadnúť zlej nálade, na každý deň si naplánujte niečo, čo vám spoľahlivo vyčarí úsmev na perách. Po 13. septembri sa vylepšuje klíma v zamestnaní a uvoľní sa aj domáce napätie.

Profimedia

Kozorožec

Zrodenci Kozorožca by mohli v tomto mesiaci nosiť dlhý krk sebaisto nahor. Prežívate šťastné obdobie, kedy sa na vás z každého kúta usmieva nejaké pozitívne prekvapenie. Vesmír napomáha nájdeniu novej lásky. Šťastné dni sa ukazujú hneď okolo 8. septembra, keď sú vzájomné sympatie hmatateľné. Aj na pracovisku sa chopte príležitosti skraja mesiaca. Nebojte sa naložiť si viac úloh a zostať v práci nadčas.

Vodnár

Septembrový štart nebude pre Vodnára nijako výnimočný. Hovoríte si, že na stereotype nie je nič zlé? Potom vás možno sklame, že vesmír chystá od 14. septembra sériu vzrušujúcich zmien a zážitkov. V láske nastáva plodné obdobie, kedy nezadaní spoznávajú mnoho atraktívnych tvárí, vo vzťahu sa zase ponúka posun v spoločnej budúcnosti. Šťastie vám bude priať aj vo finančných záležitostiach. Chopte sa príležitostí.

Profimedia

Ryby

Kľúčovou témou tohto mesiaca je láska. Hlavne čerstvo zamilované Ryby budú v septembri konfrontované s realitou. Z očí vám spadnú ružové okuliare a zistíte, koľko spoločného s drahou polovičkou máte, alebo naopak, ako veľmi sa od seba líšite. Hlavne dni okolo 26. septembra môžu byť z tohto pohľadu dosť bolestné. Na druhej strane máte odvahu, aby ste nestrácali čas vo vzťahu, ktorý nikam nevedie.

Súvisiace články

Najčítanejšie