Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ste vo vzťahu skutočne šťastní? Odpoveď na TÚTO otázku vám ukáže pravdu
Zdielať na

Ste vo vzťahu skutočne šťastní? Odpoveď na TÚTO otázku vám ukáže pravdu

Zdroj: unsplash.com

Je mnoho signálov, ktoré môžu o dvojici prezradiť, či im to klape a či sú spolu naozaj šťastní. Jedna spoločná vlastnosť partnerov, to podľa odborníkov potvrdzuje na sto percent.

Podľa niekoľkých odborných výskumov majú páry, ktoré sa spoločne a často smejú, oveľa pevnejší a šťastnejší vzťah. Ako často sa spolu smejete vy?

Aj manželstvo Feldekovcov roky funguje vďaka ich spoločnému humoru...

Dvojice, ktoré sa podujali na experiment, odborníci požiadali, aby im porozprávali príbeh svojho zoznámenia a aktuálnu situáciu vo vzťahu, pričom veľkú pozornosť venovali tomu, ako často sa partneri spoločne smejú.

Po dôkladnom posúdení výskumný tím vyhodnotil, že vzťahy, v ktorých sa partneri častejšie smiali spoločne, boli šťastnejšie, pevnejšie a ukázalo sa, že sú založené na vzájomnej podpore.

Bolo pritom zistené, že ženy sa smiali o niečo častejšie, muži zase zvíťazili v tom, že sa zase viac snažili partnerku rozosmiať.
Vedci sa domnievajú, že práve spoločný smiech dodáva vzťahom spokojnosť, harmóniu a pevnosť.

Smejte sa, budete spokojnejší aj príťažlivejší

Keď sa smejete, vaše oči sa rozsvietia a rovnako sa rozžiari celá vaša osobnosť. Usmiata tvár a úprimný smiech pridajú každému človeku na atraktivite. Vyskúšajte si to, keď sa budete viac smiať budete priťahovať ten správny druh pozitívnych ľudí do svojho života.  

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie