Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Túžila schudnúť do svadby: Keď ju uvidíte ako nevestu, neuveríte, že je to ONA
Zdielať na

Túžila schudnúť do svadby: Keď ju uvidíte ako nevestu, neuveríte, že je to ONA

Zdroj: Instagram/then_now_tomorrow

Blížiaca sa svadba sa pre budúcu nevestu stala tou najlepšou motiváciou na chudnutie. Keď sa objavila na obrade v svadobných šatách, všetkým prítomným vyrazila dych!

Mary Jane O'Toole sa vďaka nezdravej životospráve a prejedaniu dostala na extrémnu váhu – 127 kilogramov! Našťastie, jej blížiaca sa svadba ju nakopla k radikálnej premene a dnes váži o polovicu menej!

Svadobné šaty ako motivácia

Iste, že Mary Jane túžila byť pre svojho nastávajúceho tou najkrajšou nevestou, ale k chudnutiu ju inšpirovala aj samotná ponuka šiat. Vo veľkých veľkostiach bol výber veľmi slabý, a navyše, za väčšie šaty by si musela aj poriadne priplatiť!

Mladá žena začala s kompletnou zmenou jedálnička a životosprávy približne rok pred svadbou.

https://www.instagram.com/p/Bm3wtLGhSPP/

„V skutočnosti som nikdy nerozmýšľala nad tým, čo to znamená zdravo jesť,“ priznala sa dnes už štíhla mladá pani a zároveň dodala, že často navštevovala reštaurácie s „fastfoodovou stravou“ a pravidelne sa prejedala.

Mary veľmi pomohlo, že si založila Instagramový účet, kde zverejňovala svoje pokroky a zároveň jej to nedovolilo poľaviť. Nezdravé, ťažké a kalorické jedlá vymenila za výživné a hodnotné potraviny. Cvičila 5-krát do týždňa, z čoho 3 dni sa venovala silovému tréningu a zvyšné 2 dni mala jogu.

https://www.instagram.com/p/BouCtU-HoKO/

Najkrajšia nevesta

Mary Jane sa podarilo zhodiť viac ako 60 kíl a v svoj svadobný deň ohúrila úplne každého. Hoci jej po radikálnom schudnutí ostalo veľa nadbytočnej kože, teší sa z toho, čo dosiahla a plánuje jej chirurgické odstránenie.

Dnes váži okolo 66 kíl a svojou premenou sa stala vzorom a inšpiráciou pre mnohé ženy bojujúce s nadváhou. Klobúk dole!

https://www.instagram.com/p/BsCNQsCnMt3/ 

https://www.instagram.com/p/BqdWcs3nmG6/

https://www.instagram.com/p/BoABz3sn0j_/

https://www.instagram.com/p/Bmgj2WWglul/

https://www.instagram.com/p/BvhlK_kH23q/

Súvisiace články

Najčítanejšie