Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Fanúšikovia majú o hudobnú legendu strach: Choroba zmenila slávneho speváka na nepoznanie
Zdielať na

Fanúšikovia majú o hudobnú legendu strach: Choroba zmenila slávneho speváka na nepoznanie

Zdroj: Profimedia

Na najnovších paparazzi záberoch vyzerá veľmi krehko, ťažko sa mu chodí už aj za pomoci paličky. Ochorenie a dlhodobé zdravotné problémy ho úplne zmenili a aj v tvári je ho už ťažko spoznať.

74-ročného Ozzyho Osbourna zachytili novinári pri nákupoch v Los Angeles. Niekdajší rocker a milovník divokého života pôsobí mimoriadne krehko, Parkinsonova choroba, ktorou trpí, ho neskutočne zmenila, informuje yahoo.com.

Ozzy nedávno priznal, že má problém s chôdzou už aj za pomoci paličky, no napriek tomu sa stále snaží, aj keď potrebuje mať vždy pomoc. Pri nákupe mu pomáhala asistentka, ktorá tlačila vozík s nákupom a speváka podopierala. Okrem toho, že ho trápia ťažkosti s chôdzou, sa má vraj relatívne dobre, ako prezradil vo svojom rádiovom programe Ozzy's Boneyard. 

Profimedia

„Vec sa má tak, že moja hlava je v poriadku. Moja kreativita tiež. Môj spev tiež, ale nemôžem sakra chodiť. Ani neviem vysvetliť, aké frustrujúce to je. Je neuveriteľné, ako jedna malá vec môže zničiť všetko na veľmi dlhú dobu. V živote som nebol chorý,“ narážal na svoj úraz, po ktorom musel podstúpiť operáciu. 

Po zákroku má v chrbtici 15 skrutiek a trpí bolesťami nervov v oblasti chrbta, krku, ramien a paží. A to ešte dopadol dobre. Bez neho by totiž podľa chirurgov skončil ochrnutý od krku dole, ako priznal.

Profimedia

Spevákova manželka Sharon bola vždy jeho oporou a to aj v jeho búrlivom období plnom závislostí, nevery a násilníckych sklonov a nič sa na tom nezmenilo ani keď Ozzy ochorel a následne utrpel vážny úraz. 

„Keď sa pozriem na svojho manžela, srdce mi puká. Je mi smutno zo seba, keď ho takto vidím, ale to, čo prežíva, je horšie. Keď sa naňho pozriem a on nevie, že sa naňho pozerám, je mi do plaču,“ priznala Sharon v dokumente o Parkinsonovej chorobe. 

Žiaľ, pred pár dňami náhle zradilo zdravie aj samotnú Sharon a to pri nakrúcaní relácie Night of Terror. Syn, ktorý bol v tej chvíli pri nej ju okamžite odviezol do nemocnice, no ako tvrdí, jeho mama je už doma a je v poriadku. Čo presne sa jej stalo však neprezradila. 

Prominentný pár oslávil už 40. výročie manželstva a čoskoro sa vraj dočkáme aj filmového spracovania ich osudovej lásky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

Súvisiace články

Najčítanejšie