Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Krásna plus-size modelka si nevie nájsť chlapa: Keď odhalí svoje telo, každý utečie
Zdielať na

Krásna plus-size modelka si nevie nájsť chlapa: Keď odhalí svoje telo, každý utečie

Zdroj: Instagram/ccokez

Na prvý pohľad vyzerá dokonalo. Príťažlivá mladá žena s postavou krv a mlieko sa mužom páči, ale len dovtedy, kým si nevšimnú jej „nedostatok.“

Chelsea Outram (23) z Manchestru je slobodnou mamičkou trojročnej dcérky a pracuje ako plus-size modelka. Ešte donedávna jej ani len vo sne nenapadlo, že by sa mohla živiť predvádzaním a fotením módy. Kvôli viditeľným stopám po tehotenstve je totiž najmä pre mužov doslova strašiakom.

Niektoré ženy majú aj po niekoľkých pôrodoch bezchybnú postavu a krásne ploché brušká, iným zostanú už po jednom dieťati stopy na celý život. To je prípad aj krásnej mamičky Chelsea, ktorá sa však rozhodla, že svoje poznačené brucho jednoducho nebude skrývať!

https://www.instagram.com/p/BePs4Msj3y3/

Toto som ja!

Chelsea má na svojom Instagrame vyše 60-tisíc fanúšikov a denne zverejňuje fotografie, ktorými chce podporovať aj iné ženy, najmä matky, aby prestali túžiť po falošnej dokonalosti a aby sa naučili milovať svoje telá aj s rôznymi nedostatkami.

https://www.instagram.com/p/Bs6WpG4lVMM/

Samozrejme, nie všetkým sa to páči a často na ňu útočia aj hejteri a neprajníci. „Píšu mi dokonca aj ženy, že toto nie je to, čo chcú chlapi vidieť,“ priznáva mladá mamička, ktorá je aj z tohto dôvodu stále single.

„Možno byť radšej sama, ako sa chorobne za každú cenu snažiť o dokonalosť,“ myslí si Chelsea. Neprestáva veriť, že sa nájde niekto, kto ju bude milovať takú, aká v skutočnosti je.

Keď mamičku s pár kilami navyše a s viditeľnými striami pozvali na kasting pre modelky, nechcela tam vôbec ísť. Nakoniec si ju vybrali a dnes fotí pre rôzne známe značky ako plus-size modelka, čo jej zdvihlo sebavedomie a ešte viac ju to utvrdilo v tom, že svoje telo nebude a nechce viac skrývať.

Palec hore za jej povzbudzujúce slová! Čo si o tom myslíte vy?

https://www.instagram.com/p/Bs8rTJYlelL/

https://www.instagram.com/p/BhuOlaCHqfm/

https://www.instagram.com/p/BX05XELljTG/

https://www.instagram.com/p/BiMrKhAFL1g/

https://www.instagram.com/p/BteCXWbFb4Y/

https://www.instagram.com/p/BccyUoAjcoI/

Súvisiace články

Najčítanejšie