Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Julia je inšpiráciou nielen pre matky: Vyskúšajte jej TRIK na sexi zadok
Zdielať na

Julia je inšpiráciou nielen pre matky: Vyskúšajte jej TRIK na sexi zadok

Zdroj: Facebook/Julia Meadows

Dvojnásobná matka si našla vlastnú metódu, ako schudnúť a vypracovať si pevné pozadie. Jej fotografie pred a po vás presvedčia, že to naozaj funguje!

Julia Meadows (34) z Austrálie dokázala, že na schudnutie a vyformovanie postavy nepotrebujete žiadne špeciálne zostavy či osobného trénera. Najdôležitejšie je urobiť rozhodnutie najskôr v hlave a potom jednoducho začať a vydržať.

Keď sa Julia pred dvomi rokmi rozviedla, prepadla depresiám a smútok zajedala nezdravými jedlami. Mamička začala priberať a uvedomovala si, že ak sa okamžite nespamätá, nedopadne dobre. Práve deti boli pre ňu najväčšou motiváciou, aby sa odhodlala k zmene.

Jej recept je jednoduchý

Julia sa priznala, že hlavnou vecou, s ktorou sa bojovala, bola veľkosť porcií a prejedanie. Upravila si jedálniček, ktorý sa skladá zo zdravých a pritom jednoduchých jedál, ktoré si rozdeľuje do niekoľkých menších porcií.

Hoci nemala veľkú nadváhu, necítila sa dobre a najmä, chýbala jej energia. Po týchto zmenách nielen schudla, ale vrátila sa jej chuť do života a tiež stratený elán.

 https://www.instagram.com/p/BtblS1RFiwA/ 

Sympatická mamička cvičí 6-krát do týždňa doma pri deťoch a špeciálne pozadiu sa venuje v priebehu celého dňa. Jej trik je pritom veľmi jednoduchý – 100 drepov denne!

Julia však nikdy nerobí toľko drepov naraz, ale využíva krátke chvíľky popri prácach v domácnosti. “Vždy urobím aspoň dvadsať naraz, až kým nedosiahnem aspoň sto za deň,” a dodáva, že využiť môžete napríklad chvíľu, keď čakáte na zovretie vody v kanvici, alebo zohrievate jedlo v mikrovlnke a podobne.

Vyskúšajte si niekoľko variácií drepov:

;

Ďalšie tipy na chudnutie

  • Julia odporúča ženám, aby si dávali najskôr menšie ciele a postupne si tak pridávali ďalšie. “Budete tak neustále motivované,” dodáva.
  • Mamičke pomáha tiež motivačná nástenka, ktorú má doma stále na očiach. Jej postava pred cvičením a po ňom jej vždy pripomenie, prečo zmenila svoju životosprávu a ako jej zmenila život.
  • Vyskúšať môžete aj rôzne fitness aplikácie alebo iné pomôcky, ktoré vám pomôžu robiť zmeny aj popri deťoch.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie