Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ukázala TO, čo iné skrývajú: Po troch deťoch schudla 50 kíl, takto vyzerá jej telo
Zdielať na

Ukázala TO, čo iné skrývajú: Po troch deťoch schudla 50 kíl, takto vyzerá jej telo

Zdroj: Profimedia

Táto žena je naozaj krásna, však? Keď uvidíte, aký prístup má k svojim nedostatkom a k životu, bude sa vám páčiť ešte viac!

Sarah Nicole Landry (34) z Kanady je mamičkou troch detí vo veku 8 – 12 rokov. Po tehotenstvách jej zostala poriadna nadváha, ktorú sa jej podarilo zhodiť, avšak na jej tele zostali nezmazateľné stopy. Sarah svoje nedokonalosti neskrýva, práve naopak, na každý svoj nedostatok je pyšná!

Najdôležitejšie bolo začať

Sarah nikdy nebola obézna, ale všetko sa zmenilo po pôrode tretieho dieťaťa. „Keď som sa odvážila a zbadala som 113 kíl, bola som absolútne zhrozená!“ Mladá žena sa rozhodla pre okamžitú zmenu, lebo vedela, že škodí nielen svojej postave, ale najmä zdraviu.

"Od začiatku som k chudnutiu pristupovala zodpovedne, brala som to ako záväzok,“ spomína Sarah. Žiadnu špeciálnu diétu pritom nedržala. Prvým krokom bolo vylúčenie cukru a všetkých sladkých a nezdravých potravín. Úplne sa vzdala sacharidov a pridala výrazne viac čerstvej zeleniny, ovocia a potravín bohatých na vlákninu.

Profimedia

Zmenila nielen celkový životný štýl ale aj svoj denný režim prispôsobila tomu, aby zvládla deti, prácu a domácnosť skombinovať s pravidelným cvičením. „Keď sa mi nepodarilo ísť do fitka, cvičila som doma pomocou videí aspoň 30 minút každý deň. Zistila som, že keď si všetko naplánujem a dobre zorganizujem, dá sa to zvládnuť. Navyše, ako som začala chudnúť a pravidelne sa hýbať, pribudlo mi množstvo energie a chuti do života,“ pochvaľuje si.

Profimedia

Je pyšná na svoje telo

Sarah sa zmenou životosprávy podarilo aj popri starostlivosti o deti schudnúť neuveriteľných 50 kíl. Hoci oblečená vyzerá dokonalo, keď odhalí svoje telo, je na ňom mnoho stôp po chudnutí a tehotenstvách.

Profimedia

Sarah ich neskrýva, práve naopak. Tým že svoje nedokonalosti s hrdosťou ukazuje, podporuje aj iné ženy, aby sa mali rady s každým svojim nedostatkom.

Profimedia

Za jej pozitívny prístup k vlastnému telu sa stala inšpiráciou pre mnoho žien z celého sveta. Klobúk dole za jej vytrvalosť, optimizmus a najmä odvahu ukázať to, čo sa väčšina žien snaží schovávať…

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie