Zatiahnuté, dážď
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Takéhoto učiteľa ste ešte nevideli! Viete si predstaviť, že by učil aj na Slovensku?
Zdielať na

Takéhoto učiteľa ste ešte nevideli! Viete si predstaviť, že by učil aj na Slovensku?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Učí malé deti na základnej škole a je obrovskou raritou v širokom okolí. Myslíte si, že sa pri pohľade naňho dokážu deti sústrediť na učivo?

Sylvain Helaine (33) je pôvodom Francúz, ale žije a pracuje v Londýne. Mladý muž púta pozornosť tým, že je takmer kompletne potetovaný a to doslova od hlavy po päty.

S tetovaním začal pred šiestimi rokmi a okamžite sa stalo jeho vášňou. Neustále si necháva dorábať ďalšie a ďalšie vzory a tetovanie má už aj na hlave a intímnych partiách. Sylvain však tvrdí, že ešte stále neskončil.

“Nikdy neprestanem s tetovaním, pretože som na ňom závislý,” povedal pre Daily Mail mladý učiteľ a dodal, že raz skončí kompletne pokrytý čiernym atramentom.

Profimedia

Za tetovania na rôznych častiach tela minul doteraz viac ako 35-tisíc libier. “Keď sa vám to páči, jednoducho nepozeráte na peniaze,” dodal.

Ako učiteľ pracuje už desať rokov, venoval sa tiež bojovým umeniam, ale príležitostne sa venuje aj modelingu a tiež sa snaží presadiť sa ako komik. Na prvom mieste však zostáva vzdelávanie detí, pri ktorom mieni zostať.

Profimedia

Ako sám tvrdí, pre deti je výnimočný viac tým, že je muž, lebo učiteľov je podstatne menej, ako učiteliek. Keď ho deti uvidia prvýkrát, sú prekvapené, menšie sa možno aj zľaknú, ale po chvíli to prejde.

Sylvaina veľmi baví formovať a podporovať študentov a možno aj vďaka nemu pochopia, že všetci ľudia nie sú rovnakí, ale je potrebné, aby každého jedného akceptovali takého, aký je.

Viete si predstaviť, že by takýto extravagantný učiteľ učil aj vaše dieťa?

https://www.instagram.com/p/Bpcw2IdnTFr/

https://www.instagram.com/p/BiRInEDnrtu/

https://www.instagram.com/p/Bo8-XPTHreD/

Súvisiace články

Najčítanejšie