Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Revolučná metóda na ploché bruško a štíhly pás: Ranný cvik dokáže hotové divy
Zdielať na

Revolučná metóda na ploché bruško a štíhly pás: Ranný cvik dokáže hotové divy

Zdroj: youtube/Vicky Justiz

Spoznajte najjednoduchší spôsob, ktorý vás zbaví pneumatiky okolo brucha, spevní ho a perfektne vyformuje aj váš pás. Pozitívne výsledky budete vidieť a cítiť už po pár dňoch.

Toto cvičenie je založené na špeciálnej dýchacej technike, tzv. vydychovanie vzduchu do brucha a nedajú naň dopustiť ani profesionálni fitnestréneri.

Chce to trochu cviku, ale ak sa naučíte túto techniku prevádzať správne a najmä pravidelne, spevníte si brušné svalstvo, chrbticu, zlepší sa vám trávenie aj držanie tela.  

Ako na to?

  1. Cvik robte ráno krátko po zobudení na lačný žalúdok.
  2. Dajte si pohodlné oblečenie, mierne sa ponaťahujte a môžete začať.
  3. Stojte vzpriamene s nohami mierne rozkročenými, zhlboka sa nadýchnite a s výdychom vťahujte brucho ako najviac to pôjde. Čím viac budete bruchom vťahovať vzduch, tým bude cvičenie účinnejšie.
  4. Na začiatok skúšajte zadržať vtiahnuté brucho aspoň na 15 sekúnd, postupne predlžujte až na 60 sekúnd. Ak neviete vydržať, môžete plytko dýchať. Opakujte 3-5 krát za sebou.
  5. Ťažšia verzia cviku je napríklad keď stojíte “na štyroch”, alebo sedíte na stoličke či v tureckom sede.

 

Upozornenie

  • Tento cvik môžu cvičiť iba zdraví ľudia. Určite ho nerobte ak trpíte nejakými žalúdočnými problémami, akými sú napríklad vredy, zápaly a podobne.
  • Cvik môžete vykonávať samostatne ráno, ale môže byť aj súčasťou rôznych iných cvičení, prípadne si ho dajte vždy na začiatku v rámci rozcvičky.
  • Aj samotné prevádzanie tohto cviku vám pomôže, ale keď k nemu pridáte viac iného pohybu a zlepšíte si jedálniček, výsledky budú fantastické! Začnite ešte dnes!

Súvisiace články

Najčítanejšie