Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Za 1,5 roka schudla 34 kilogramov: Jej priberanie spôsobili skryté alergie
Zdielať na

Za 1,5 roka schudla 34 kilogramov: Jej priberanie spôsobili skryté alergie

Zdroj: Instagram

Začali ste cvičiť, obmedzili nezdravé jedlá a aj napriek tomu sa vám zdá, že stále priberáte? Potom máte možno rovnaký problém, s akým v minulosti bojovala aj Katrina. Mladá žena tiež priberala a nevedela z čoho. Nakoniec prišla na príčinu, prečo sa na ňu kilá nabaľovali.

To, že Katrina pred pár mesiacmi vážila cez sto kilogramov, jej pripomínajú už len fotografie. Dnes sa pýši naozaj ukážkovou postavičkou, ktorú môžete mať aj vy.

Katrina celý život bojovala s kilami navyše. Znie to neuveriteľne, no od svojich 13-tich rokov bola neustále na nejakej diéte. Márne! Nič u nej akosi nefungovalo a miesto chudnutia sa na ňu kilá stále nabaľovali.

Instagram

Instagram

​Na príčinu, čo je za tým, prišla až pred troma rokmi. Za všetko mohli rôzne skryté alergie na potraviny, ktoré mali za následok priberanie a celý rad iných zdravotných problémov. Začala sa zdravo stravovať, vylúčila s jedálnička potraviny, pre ktoré jej v tele vznikali zápaly a dnes je z nej iná žena! Zhodila 34 kilogramov a cíti sa super. Teší sa zo života, je zdravá, má fit postavičku a pracuje ako výživová poradkyňa a fitnes inštruktorka. Za krátky čas pomohla desiatkam iných ľudí schudnúť a načerpať novú energiu do života.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie