Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rýchlejšie s nimi schudnete: Chutné nápoje, ktoré vás zbavia kíl
Zdielať na

Rýchlejšie s nimi schudnete: Chutné nápoje, ktoré vás zbavia kíl

Zdroj: pixabay

Možno ste sa aj vy prinútili piť módny jablčný ocot, ktorý sľubuje, že vám rozpustí tuk. Nadbytočných kíl sa môžete zbaviť aj oveľa chutnejšie, a to pitím jedného z týchto štyroch nápojov.

Jablčný ocot je vychytávkou ostatných rokov. Okrem chudnutia má aj množstvo iných zdraviu prospešných vlastností. Vedci však prišli na to, že existujú aj iné nápoje, ktoré vás kíl dokážu zbaviť oveľa rýchlejšie. Samozrejme, ak sa rozumne stravujete a aspoň trochu cvičíte, chodíte, beháte...

Koľko pomocou nich dokážete schudnúť, závidí od stavby tela aj stravovacích návykov. Každopádne, ak ich zaradíte do jedálnička, nakopnú trávenie aj chudnutie!

Voda

Bez pitia litrov vody, chudnutie jednoducho nefunguje. Okrem toho, že nás dokáže zasýtiť, nemá kalórie. Poznáte výraz Hlad je prezlečený smäd? Ak pijete dostatok vody, môžete si byť istí, že zbytočne nejete jedlo, ak nie ste hladí.

pixabay

Káva

Ak budete pravidelne piť jednu či dve šálky kávy, tuk sa vám síce zázračne nerozpustí, ale... Kofeín v tele zvyšuje spotrebuje energie, takže aj keď budete sedieť na zadku, budete spaľovať kalórie. Kofeín tiež dokáže potlačiť pocit hladu.

pixabay

​Mätový čaj

Mäta je zázračná bylinka, ktorá dokáže potlačiť chuť na jedlo. Nemusíte piť len čaj, stačí si k nej len privoňať. Lístky mäty sú populárnou súčasťou letných limonád, tak ich nabudúce pokojne zjedzte.

pixabay

​Voda s citrónom

Klasika, ktorú mnohí z vás pijú hlavne ráno po prebudení. Super je, že do tela dostanete tekutiny a citrónový šťava nakopne trávenie... Pohnú sa vám črevá a už to ide. Nezabúdajte však na to, že súčasťou chudnutia je aj vyvážená strava a cvičenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie