Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Táto žena schudla vyše 50 kilogramov bez diéty a trénera: Ako to dokázala?
Zdielať na

Táto žena schudla vyše 50 kilogramov bez diéty a trénera: Ako to dokázala?

Zdroj: Instagram

Klobúk dole pred pevnou vôľou a odhodlaním tejto mladej ženy. Presvedčí vás, že chudnutie začína najskôr v hlave. S pozitívnym prístupom to dokážete tiež!

Stálo ju to dva roky pokusov a omylov, ale nemenila by. 27-ročná Darilyn zmenila svoj životný štýl od základov a zhodila neuveriteľných 54 kíl! Nedrží žiadnu striktnú diétu a tréningy si zvláda zostavovať sama.

Sebaľutovanie nikam nevedie

To si uvedomila aj Darilyn, ktorá smútok a lenivosť vymenila za pot a pozitívny prístup. Začala si cvičenie užívať hneď vo chvíli, keď zistila, čo jej telo dokáže. Chodila do posilňovne s nonstop otváracou dobou a zmenila svoje stravovacie návyky.

Vytvorila si dokonca svoj tréningový plán, a to aj bez pomoci fitness trénera. Celú premenu zdieľala na svojom Instagrame, kde nahrávala fotky pod hashtag #dkdoesfitness. Dokumentovala tým pokroky a zároveň motivovala ostatných.

https://www.instagram.com/p/Ba7Xo3mhHGd/?tagged=dkdoesfitness

V miestnej posilňovni navštevovala skupinové lekcie spinningu, cvičila Crossfit a celému procesu sa plne oddala. Dychberúce výsledky na seba nenechali dlho čakať. Váha rýchlo klesala a telo sa začalo formovať.

https://www.instagram.com/p/BMAcz_Zh_fD/?tagged=dkdoesfitness 

Stavila na intuíciu

Keď prišlo na stravovanie, obmedzujúca diéta pre Darilyn neprichádzala do úvahy. Rozhodla sa preto riadiť intuitívnym stravovaním. Vyhla sa tým dodržiavaniu striktných pravidiel. Jednoducho si vyberala jedlo podľa chuti a počúvala vlastné telo.

Darilyn si vytvorila režim, ktorý je pre ňu dlhodobo udržateľný. "Je to cesta, proces, životný štýl. Navždy," povedala. Podarilo sa jej schudnúť už päťdesiat štyri kíl a je odhodlaná pokračovať ďalej. Chce byť štíhlejšia a vo výkonoch silnejšia.

https://www.instagram.com/p/BQg8VVmF3P9/?tagged=dkdoesfitness

V príspevkoch sa Darilyn zverila tiež s mnohými prekážkami. Našlo sa veľa ľudí, čo ju v priebehu chudnutia demotivovalo a odrádzali ju od toho byť lepšou. Ona ale zabojovala a dnes výsledky verejne oslavuje.

Ani ona však nie je dokonalá a nebojí sa to priznať. "Balíček Pringles v nočných hodinách? Stane sa!" komentuje Darilyn. "Dôležité je, aby sa človek spätne neľutoval, zdvihol sa a pokračoval vo svojej ceste ďalej."

Za najdôležitejšie považuje sebalásku a vedieť oceniť svoje telo, ktoré máme každý v živote len jedno. Plánuje tak pokračovať v pozitívnom prístupe, cvičení a zdravom stravovaní. Skúsite to tiež?

https://www.instagram.com/p/BSmku4ph_Ez/?tagged=dkdoesfitness

Súvisiace články

Najčítanejšie