Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Voda, ktorá zničí celulitídu: Vyskúšajte ju už dnes!
Zdielať na

Voda, ktorá zničí celulitídu: Vyskúšajte ju už dnes!

Zdroj: profimedia.sk

Pomarančová pokožka ničí život mnohým ženám najmä počas blížiacej sa plavkovej sezóny. Tu je tip, ako s ňou zatočíte bez väčšej námahy.

Zázračné krémy, masírovanie, zdravá strava, pitie litrov vody aj rôzne cvičenia – ženy v boji proti oranžovej pokožke vyskúšajú naozaj všetko. Nie vždy sa im nad ňou podarí zvíťaziť. Máme pre vás tajný tip, ktorý naozaj funguje a vyjde vás veľmi lacno.

Ide o obyčajnú vodu, v ktorej necháte namočené ľanové semienka! Postup je veľmi jednoduchý - 2 polievkové lyžice semienok ponoríte do 1 litra vody a necháte cez noc lúhovať.

Instagram

​Ráno, ešte pred raňajkami, vypijete 150 ml spomínanej vody a ostatnú časť z pripraveného litra popíjajte cez deň. Hoci táto voda nechutí najlepšie, jej účinky na telo a najmä na celulitídu sú naozaj obdivuhodné! Prečo?

Instagram

​Ľanové semienka obsahujú veľa vlákniny a nenasýtené mastné kyseliny, takže super nakopnú trávenie a metabolizmus. Rovnako sú bohaté na rôzne minerály, antioxidanty a látky, ktoré pomáhajú rozpúšťať uložené tukové zásoby a vypínajú pokožku. Táto zázračná voda pomáha aj pri celkovom chudnutí. Prvé výsledky by ste mali uvidieť už po pár týždňoch, no nezabúdajte, že by ste sa mali aspoň trochu hýbať a staviť na zdravšie jedlá.

profimedia.sk

​Voda sa neodporúča piť ženám, ktoré majú problémy s obličkami alebo pečeňou.

Súvisiace články

Najčítanejšie