Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bolo jej do plaču, keď ju v cukrárni urazili kvôli nadváhe: Takto zareagovala!
Zdielať na

Bolo jej do plaču, keď ju v cukrárni urazili kvôli nadváhe: Takto zareagovala!

Zdroj: Facebook/Vega Blossom

Nebolo to po prvý raz, keď si tínedžerka musela vypočuť škaredé poznámky na svoju postavu. Jej príhoda sa rozšírila po sociálnych sieťach rýchlosťou blesku.

Vega Blossom (19) sa vybrala do cukrárne, pretože všetky výrobky mali v teň deň v akcii. Hoci dievča si už na uštipačné poznámky smerom k jej kilám zvyklo, stále sa nevie zmieriť s tým, akí vedia byť ľudia krutí. Tentoraz sa však nedala a z nepríjemnej situácie vykľučkovala na jednotku!

Jej reakcia vás dostane!

V cukrárni sa kvôli výhodným cenám vytvorila dlhá rada a zákusky sa postupne vypredávali. Za Vegou stála žena, ktorá bola zjavne z dlhého čakania nervózna a neodpustila si uštipačnú poznámku, ktorú povedala úplne nahlas:

“Dúfam, že teraz táto tučná krava nevykúpi všetky košíčky!"

Profimedia (ilustračná fotografia)

​Vega veľmi dobre vie, že má nadváhu, ale myslí si, že každý jeden človek si zaslúži, aby sa ostatní k nemu správali slušne. Nezáleží pritom, či má človek postavu modelky alebo pár kíl naviac. Dáma za ňou však niečo ako slušnosť zjavne nepoznala.

Tínedžerke bolo do plaču, ale rozhodla sa pre rázny krok, ktorý bol takou malou “odplatou” pre nepríjemnú dámu. Hoci chcela pôvodne kúpiť iba zopár košíčkov, keď prišla na radu, skutočne si vypýtala všetky, čo zostali. Minula síce dosť peňazí, ale s radosťou sa s koláčikmi podelila s kolegami a priateľmi. 

Tento príbeh zdieľalo mnoho ľudí po celom svete a snáď sa vďaka nemu zamyslí nad svojim správaním nielen nepríjemná pani, ale všetci, ktorí zabudli na to, čo znamená slušnosť a empatické správanie…

Facebook/Vega Blossom

Súvisiace články

Najčítanejšie