Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tínedžerka si obliekla tieto ŠATY a stala sa hviezdou internetu: Čo poviete, zaslúžene?
Zdielať na

Tínedžerka si obliekla tieto ŠATY a stala sa hviezdou internetu: Čo poviete, zaslúžene?

Zdroj: Twitter

Bacuľatá študentka sa pochválila fotografiou v trendy šatách a okamžite získala tisíce pozitívnych komentárov. Pozrite sa, prečo!

Takmer každá žena má vo svojom šatníku kúsok, ktorý sa jej veľmi páči, ale nemá odvahu ho nosiť, však? Presne tak, ako táto tínedžerka, ktorá sa však odvážila a svoje šaty si nielen obliekla, ale sa v nich ukázala celému svetu. Super!

Ashlie Bautista (18) mala od detstva nadváhu a kvôli svojej postave trpela neustále komplexami, nízkym sebavedomím a dokonca aj depresiami.

Vo svojom šatníku mala šaty, ktoré sa jej veľmi páčili a vedela, že táto látka je momentálne veľmi trendy, ale nemala odvahu dať si ich na seba. Po podpore svojich priateľov však názor zmenila a šaty si na seba nakoniec dala a dokonca sa v nich aj odfotila.

Twitter

“Obliekla som si tieto šaty, o ktorých som si myslela, že si ich nikdy neoblečiem. Cítim sa veľmi neisto, ale ďakujem mojim priateľom, ktorí mi pomohli získať väčšie sebavedomie…” napísala k fotografiám Ashlie a netušila, že jej príspevok sa stane zo dňa na deň virálny.

Ľudia jej denne píšu stovky pozitívnych komentárov a pre mnohých sa stala vzorom. Prečo by mali mať všetky ženy postavu modelky a prečo by aj žena s kilami navyše nemohla byť sexi? “Si jednoducho úžasná,” odkazujú jej fanúšikovia.

Čo poviete na odvahu tohto dievčaťa vy?

Twitter

Twitter

Twitter

Súvisiace články

Najčítanejšie