Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Najprv tajná svadba, teraz Pauhofová prekvapila priznaním: Takto si mladého manžela rozmaznáva
Zdielať na

Najprv tajná svadba, teraz Pauhofová prekvapila priznaním: Takto si mladého manžela rozmaznáva

Zdroj: Profimedia.sk

Jedna z našich najpopulárnejších herečiek si svoje súkromie úzkostlivo stráži a v médiách o ňom nehovorí. Tentoraz urobila výnimku!

Od čias, kedy Táňa tvorila rozprávkový pár s Tomášom Maštalírom, ubehli už celé roky. Úspešná herečka zakotvila v niekoľkých vzťahoch, no šťastie našla až pri hudobníkovi Jonatánovi Pastirčákovi. 

S o desať rokov mladším fešákov sa dali dokopy pred pár rokmi a túto jeseň sa dokonca tajne zosobášili. Zaujímavé pri tom je, že na spoločenských akciách sa bok po boku ukazujú len výnimočne a obaja si strážia súkromie. Pauhofová predsa len čo-to prezradila, ako to u nich doma chodí.

"Po predstavení prídem domov okolo jedenástej, idem variť, vysávam, žehlím alebo pečiem. Páči sa mi na tom to, že výsledok okamžite vidíte," nechala sa počuť Táňa v relácií televízie Prima 7 nápadov Honzy Dědka. A fakt, že je kráska výborná kuchárka, si nevie vynachváliť ani jej polovička. "Myslím si, že mu chutí, aspoň tak vyzerá. A nie je to herec, takže mu verím," dodala s úsmevom na perách. Funguje dobré jedlo aj na vašu polovičku? 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie