Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Toto je Plačkovej zásnubný prsteň: Prijali by ste aj vy takýto šperk?
Zdielať na

Toto je Plačkovej zásnubný prsteň: Prijali by ste aj vy takýto šperk?

Zdroj: facebook/ZuzkaPlackova

Dnes je z nej úspešná podnikateľka, ktorá si vďaka kráľovským zárobkom môže dovoliť kúpiť naozaj všetko. Zuzana Plačková sa rada rozmaznáva a dopraje si všetko to, na čo v minulosti nemala peniaze.

Okrem áut, nehnuteľností, úprav svojho zovňajšku zarobené eurá investuje aj do luxusných módnych značiek a šperkov. A tých má naozaj požehnane!

​Atraktívna bruneta obľubuje najmä svetoznámu značku Cartier, od ktorej má hneď niekoľko náramkov, ktorých cena sa počíta v desiatkach tisícoch eur. Prsty je naopak zdobia rôzne diamantami vykladané prstene, ktorých cena tiež nie je zanedbateľná. Pri všetkom tomto luxuse vyzerá jej zásnubný prsteň, ktorý dostala od svojho manžela Reného, príliš “diétne”. Práve týmto kúskom sa Plačková nedávno pochválila, keďže uplynulo 9 rokov, odkedy pred ňou René pokľakol a požiadal ju o ruku. “Chápete…9 rokov… A ja ho dnes milujem nekonečne násobne viac ako predtým,” nechala sa počuť zamilovaná milionárka. 

instagram/queen.plackova

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rene_rendy_queen_plackova_fans

René a Zuzana sa zosobášili v roku 2015 a nevestu sa nedalo prehliadnuť. Mala totiž na sebe extravagantné ružové šaty v hodnote 20 000 eur a na nohách tenisky. Dvojica si manželský sľub o štyri roky neskôr zopakovala, a to priamo v Las Vegas. 

Súvisiace články

Najčítanejšie