Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ich svadobné fotky vydesili ľudí: Ako im TOTO mohli dovoliť?
Zdielať na

Ich svadobné fotky vydesili ľudí: Ako im TOTO mohli dovoliť?

Zdroj: Profimedia

Svadba je výnimočný životný okamih a všetky páry si chcú tento deň uchovať ako spomienku aj na fotografiách. Táto dvojica to poňala naozaj svojsky, podľa mnohých až prehnane. Čo na tie zábery hovoríte vy?

Ryan (30 ) a Skye Myers (28) plánovali veľkú svadbu so širokou rodinou a priateľmi, ale kvôli obmedzeniam súvisiacich s koronavírusom, museli znížiť počet pozvaných. Práve preto sa rozhodli, že si aspoň nechajú urobiť jedinečné fotografie, ktoré im budú navždy tento deň pripomínať.

K získaniu sošky OTO im blahoželáme!

Mali by ste na toto odvahu?

Mladomanželia si na fotenie vybrali prostredie v nádhernej prírode na známej turistickej trase, na ktorej sa nachádza aj ikonický útes Hawksbill Crag. Práve na tomto mieste vznikli fotky, ktoré mnohým vyrazili dych.  

Na prvý pohľad vyzerajú zábery skutočne hrozivo a ľudia im dokonca vyčítali, že sú nezodpovední, čo mladý muž hneď vysvetlil.

„Nemusíte sa obávať, bezpečnosť bola pre nás na prvom mieste! V detailnom zábere môžete vidieť, že Skye bola pevne pripútaná v horolezeckom postroji,“ povedal Ryan a dodal, že sú obaja vášniví turisti a sú dobre vyškolení aj v lození po skalách. To sme si vydýchli, ešteže tak...

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie