Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Takto vyzerá láska na celý život: Nádherné fotky z ich výročia svadby vás dostanú
Zdielať na

Takto vyzerá láska na celý život: Nádherné fotky z ich výročia svadby vás dostanú

Zdroj: Katie Autry Photography

Aj vy máte pocit, že v dnešnej dobe existuje láska až do konca života už iba v rozprávkach? Ani táto dvojica to nemala v živote vždy ružové, no spoločnými silami zvládli všetky prekážky.

Manželský pár Marvin a Lucille Stone sa zoznámili keď mali niečo po dvadsiatke, dnes oslavujú neuveriteľné 60-te výročie manželstva!

​60 rokov spolu!

Dvojica, ktorá ma dnes 88 a 81 rokov, sa rozhodla, že svoje okrúhle výročie sobáša oslávi vo veľkom štýle. Nahodili sa do svadobného oblečenia a oslovili fotografku Katy Autry, aby im zhotovila spomienky na tento veľký deň.

Marvin sa nahodil do smokingu a jeho manželka mala na sebe pôvabné čipkované šaty, ktoré si pred mnohými rokmi sama ušila. Hoci majú ťažšiu chôdzu, sivé vlasy a tváre poznačené časom, stáli svorne bok po boku krásnych 60 rokov. Obaja však priznávajú, že sa o svoj vzťah museli starať.

„Ani u nás to nebolo vždy dokonalé, v mnohých veciach sme mali nezhody, ale na tých najpodstatnejších veciach sme sa vždy vedeli zhodnúť alebo urobiť kompromis,“ prezrádzajú úspech svojho dlhoročného vzťahu šťastní manželia.

V dnešnej dobe, keď sa mnohí rozvádzajú ako na páse, je vidieť skutočnú lásku naozajstná vzácnosť. Prajeme im veľa zdravia a ešte veľa pekných rokov!

Katie Autry Photography

Katie Autry Photography

Katie Autry Photography

Katie Autry Photography

Súvisiace články

Najčítanejšie