Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
10 vecí, z ktorých majú muži obavy, aj keď to nepriznajú: TOTO im naháňa strach!
Zdielať na

10 vecí, z ktorých majú muži obavy, aj keď to nepriznajú: TOTO im naháňa strach!

Zdroj: unsplash.com

Skutočne sa aj silní muži niečoho boja? Je to tak! Toto je zoznam vecí, ktorí trápi väčšinu z nich, aj keď až 90% o nich nikdy nehovorí.

Sú považovaní za hrdinov, našich ochrancov, rozhodných a nebojácnych chlapov. Napriek tomu sú veci, ktoré ich dokonca priam desia!

Mám príťažlivé telo?

Hoci honba za dokonalosťou sa pripisuje vždy ženám, ale aj muži sa obávajú, že sa rokmi ich mužná postava začne meniť, preto je medzi mužmi aj veľa fitnes fanatikov. Rovnako ako my, aj oni sa porovnávajú so sexi hercami či modelmi v časopisoch a úplne najviac sa obávajú toho, že začne niekto komentovať ich zväčšujúce sa pivné brucho.

unsplash.com

Dokážem to finančne zvládnuť?

Peniaze kladú na prvé miesto a je to práve finančná situácia, ktorej sa muži najviac obávajú. Resp., boja sa toho, či budú mať vždy dostatok peňazí. Sú vychovávaní tak, že majú povinnosť a zodpovednosť uživiť rodinu.

Som dosť vysoký!?

Väčšina nízkych mužov má pri ženách komplexy. Majú vsugerované, že chlap – ochranca má byť vysoký a svalnatý muž a podvedome majú strach, že presne taký príde a ich vyvolenú im vyfúkne. Škoda, že nevedia, že ženy oveľa viac zaujíma veľkosť srdca.

unsplash.com

V čom je on lepší ako ja?

Mužská žiarlivosť nie je taká okatá, ako ženská, napriek tomu drieme v každom mužovi. Všimnite si, keď rozprávate o novom vtipnom kolegovi, či fešákovi, ktorý sa nasťahoval vedľa vás. Každý chlap je pre nich hrozba a považujú ho za konkurenciu, hoci vás to pravdepodobne ani nenapadlo.

Čo ak mám málo skúseností?

Čím viac skúseností mal so ženami pred vami, tým je sebavedomejší. Každý chlap sa túži cítiť a pôsobiť ako dobrý milenec a žiaľ, takmer nikto si neuvedomuje že ním môže byť aj bez života Cassanovu.

Profimedia

Páčia sa jej moje vlasy?

Vlasy, ochlpenie či plešina sú najčastejšími problémami, ktoré muži riešia. Príliš bujné ochlpenie, či začínajúca plešina, holiť sa komplet alebo vôbec, to všetko ich vie poriadne potrápiť. Pomôžte mi tak, že ich podporíte, prípadne na rovinu poviete, ako sa to páči vám.

Mal by som schudnúť!

I keď o tom väčšinou nehovoria, riešia stravu a priberanie úplne rovnako ako ženy. Trápi ich nadváha, ale zároveň sa ťažko zriekajú svojej vášne – dobrého jedla.

joj.sk

Udržím si vzťah?

Ďalšia z vecí, o ktorej si myslíme, že ju muži neriešia, ale opak je pravdou. Nevedú o tom dlhé debaty, nerozpitvávajú detaily, ale v skutočnosti majú obavy, či si vás udržia.

Koľký v poradí som ja?

Ak mala žena predtým viac partnerov ako muž, začne byť partner neistý a bude mať stále pocit, že súťaží. Tiež ho bude desiť, že ste skúsenejšia ako on, s tým sa muži naozaj ťažko vyrovnávajú. Ubezpečte ho, že minulosť je preč a nemáte dôvod viac o nej hovoriť.

unsplash.com

Len sa nerozplakať!

„Neplač, veď si chlap!“ Toto počúva každý chlapec od detstva a väčšina si to prenesie aj do dospelosti. Majú obrovský strach prejaviť svoje emócie naplno, aby nevyzerali ako padavky. Je len na vás, aby ste ho ubezpečili, že nemusí potláčať to, čo cíti a hlavne sa mu nikdy nesmejte, ak vyroní slzu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie