Skoro jasno
16°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Nevestu hnevali odstávajúce uši, pomohla jej kaderníčka: Neuveríte, čo vymyslela!
Zdielať na

Nevestu hnevali odstávajúce uši, pomohla jej kaderníčka: Neuveríte, čo vymyslela!

Zdroj: TikTok/mimartins_hair

Každá budúca nevesta túži po tom, aby bola v svoj svadobný deň čo najkrajšia, rovnako, ako aj táto žena. Ju však trápila jedna vec, ktorú napokon svojsky vyriešila!

Lorraine navštívila kaderníčku, ktorá jej spravila účes na svadbu, po ktorom túžila, píše The Sun.

Diana Mórová predvádza v Česko Slovensko má talent aj takéto divoké účesy. Nebojí sa, že si zničí vlasy?

Nechcela byť ušatá nevesta​

Vysoký vypnutý účes tak nechal pekne vyniknúť jej tvár, no žiaľ, vďaka nemu sa zvýraznili aj jej mierne odstávajúce uši. Pohotová kaderníčka jej však pomohla a problém jej okamžite vyriešila. Ak by ste čakali, že jej upravila účes a vlasmi uši zakryla, ste na omyle! 

Kaderníčka Mi Martins sa na Instagrame podelila o video, na ktorom vytvorila prepracovaný účes pre nevestu a zároveň vyriešila aj jej drobný problém s odstávajúcimi ušami. Spôsob, akým to spravila, vás poriadne zaskočí! 

TikTok/mimartins_hair

Vo videu môžete vidieť, ako kaderníčka neveste nanáša za ucho lepidlo a následne ucho pritlačí o pokožku, aby dobre zaschlo. Potom ukáže výsledok, kde jej jasne vidieť, že sa procedúra vydarila. 

Pod videom sa začali hromadiť kritické komentáre, mnohí boli zaskočení z použitia lepidla, iní sa vyjadrili, že ten rozdiel je minimálny a nevesta vyzerala rovnako dobre aj s pôvodnými ušami. 

Kaderníčka všetkých hejterov upokojila a v ďalšom videu vysvetlila, že samozrejme nepoužila bežné sekundové lepidlo, ktoré by mohlo pokožku poškodiť. Na tento účel bežne používa špeciálne silikónové hypoalergénne lepidlo, ktoré perfektne funguje a je vyrobené presne na tento účel. Na výrobku sa píše, že sa môže používať aj u detí od troch rokov. 

Zaujímavé, čo poviete? Vedeli ste, že existuje takýto výrobok?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MÍ MARTINS ?? (@mimartins_hair)

Súvisiace články

Najčítanejšie