Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Úplne jednoduchý a spravíte ho za pár sekúnd: Účes Kardashianky je veľkým hitom
Zdielať na

Úplne jednoduchý a spravíte ho za pár sekúnd: Účes Kardashianky je veľkým hitom

Zdroj: Profimedia

Tak ako v móde, tak aj pri účesoch platí, že menej je niekedy viac a v jednoduchosti je krása. Dala by sa to povedať aj o tomto účese, ktorý bežne nosí takmer každá žena, no až Kardasianka z neho spravila módny trend.

Veľkým účesom trendom tejto sezóny je Flip Bun“ podľa Kim Kardashian, píše magazín vogue.com. Názov vám možno nič nehovorí, no samotný účes rozhodne poznáte!

Ide o akýsi polovičný drdol, alebo ak chcete, o kombináciu konského chvosta a drdola. Spravíte ho tak, že si vlasy zopnete do copu a pri opakovanom točení gumičky z chvosta spravíte malú slučku. 

Kaderník Kim Kardashian, Chris Appleton, nazýva tento účes mokrý flip drdol. Hoci ide o skutočne veľmi jednoduchý účes, tvrdí, že môže vyzerať naozaj skvelo, no netreba ho vyčesávať úplne dohladka, pred zopnutím do gumičky odporúča vlasy iba „prehrabať“ prstami, aby účes pôsobil ležérnejšie. Čo sa týka odrastov pri vlasoch Kim, podľa Appletona je to zámer a nie prešľap, takže odrasty pokojne priznajte.

Profimedia

​„Klasický drdol môže pôsobiť príliš elegantne a vážne, no tento je oveľa ležérnejší,“ vysvetľuje kaderník.

Ak vás tento módny trend tak trochu pobavil, vôbec sa nečudujeme. Väčšina z nás ho nosí bežne „na doma,“ prípadne ako záchranu, keď máme spľasnuté vlasy a nestíhame si ich umyť, však?

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Súvisiace články

Najčítanejšie