Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Túžila po trendy modrých vlasoch, z výsledku je zhrozená: Zaplatili by ste za takýto účes?
Zdielať na

Túžila po trendy modrých vlasoch, z výsledku je zhrozená: Zaplatili by ste za takýto účes?

Zdroj: TikTok/cittlizepeda

Tento prípad je dôkazom toho, že nie všetci profi kaderníci vedia dokonale pracovať s farbami. Pozrite sa na tú katastrofu!

Sympatická mladá žena, ktorá vystupuje na sociálnych sieťach ako „Cittli,“ zdieľala so svojimi fanúšikmi svoju katastrofálnu skúsenosť s kaderníckym salónom, píše The Sun. Ľudia jej dali za pravdu a sú poriadne prekvapení, ako za toto vôbec mohla zaplatiť!

Čo všetko by sme mali robiť pre zdravé vlasy? Poradí vám odborník?

Namiesto trendy vlasov hotová pohroma

„Deň predtým, ako som mala odísť do Mexika, som mala dohodnutý termín v kaderníctve, aby mi zafarbili vlasy na modro, mali to byť skôr také modré odlesky“ povedala a dodala, že kaderníčke priniesla fotografie a detailne jej vysvetlila, ako si účes predstavuje. 

Žiaľ, výsledok sa nielen že absolútne nepodobal odtieňu, po ktorom túžila, ale totálne nezvládnuté boli aj prechody z tmavej do modrej, vlasy boli zničené a pri koncoch vyzerali ako chemlón.

Predstava vs realita...

TikTok/cittlizepeda

​Hoci mladej žene sa výsledok vôbec nepozdával, bola taká nešťastná, že chcela čím skôr odísť a zaplatila za túto hrôzu 300 dolárov a aj niečo navyše! 

Ľudia jej v komentároch písali, že by peniaze mala žiadať späť a nechápu, ako mohla za toto zaplatiť. Čo by ste na jej mieste urobili vy? Máte podobnú skúsenosť?

@cittlizepeda and I had to go out of the country for 2 weeks looking like that. #bluehair #crybaby #vibes #springdiy #standupforyourself #useyourvoice ♬ original sound - Kneely_Knight

Súvisiace články

Najčítanejšie