Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nechala si upraviť obočie, z výsledku zostala v šoku: Takúto hrôzu ste ešte nevideli!
Zdielať na

Nechala si upraviť obočie, z výsledku zostala v šoku: Takúto hrôzu ste ešte nevideli!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Mladá žena chcela vyzerať krajšie a príťažlivejšie, no namiesto toho jej zostali iba oči pre plač a niekoľko dní sa bála opustiť svoj dom. Čo by ste urobili na jej mieste vy?

32-ročná Nipapron Meeking navštívila beauty salón tesne pred dovolenkou a nechala si nafarbiť a upraviť obočie. Keď sa pozrela do zrkadla na výsledok, zostala absolútne zhrozená, píše Daily Star.

Aj malé dieťa by to zvládlo lepšie!

Mladá žena sa úplne vydesila, keď si uvedomila, že namiesto prirodzene upraveného obočia jej „odborníčka“ namaľovala príšerné pruhy a to dokonca nad jej vlastným obočím, čiže ich mala štyri a vyzerala príšerne. 

Namiesto toho, aby jej upravené obočie zvýšilo sebavedomie, skrývala sa doma a neodvážila sa ani ísť medzi priateľov. Keď sa chcela v salóne sťažovať u majiteľa, zistila, že salón sa podozrivo zatvoril a nikomu sa nedokázala dovolať. 

Nipapron vyšla von iba vtedy, keď navštevovala iných odborníkov a prosila ich, aby jej pomohli tento príšerný problém vyriešiť. Našťastie, stretla sa s tetovačom Pattaweeom Phumkasom, ktorý jej okamžite ponúkol pomoc.

Profimedia

"Keď som videl stav Nipapron, vedel som, že jej musím pomôcť. Bežne to stojí okolo 350 libier, ale bol som ochotný spraviť jej to zadarmo,“ povedal tatér a zároveň dodal, že kým bude výsledok úplne uspokojivý, potrvá to aj niekoľko mesiacov. 

Toto je naozaj katastrofálny výsledok, stalo sa niečo podobné aj vám?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie