Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Táto žena dokáže so šminkami hotové divy! Jej neuveriteľná premena vám vyrazí dych
Zdielať na

Táto žena dokáže so šminkami hotové divy! Jej neuveriteľná premena vám vyrazí dych

Zdroj: TikTok/jesthejemini

Bez mejkapu nevyzerá vôbec príťažlivo a svojím vzhľadom skôr desí ľudí. Šikovné ruky a práca so šminkami ju však za pár minút zmenia na nepoznanie. Wau, vyzerá ako úplne iná osoba!

Vizážistka Jessy Volk ohromila svojich fanúšikov po tom, ako zverejnila svoje transformačné video, píše The Sun. Kým mnohí obdivujú jej mimoriadny talent, iných vystrašil jej prirodzený vzhľad a napísali jej, že vyzerá ako strašidlo!

Je to naozaj tá istá žena?

Top vizážistka, ktorá zverejňuje videá na TikToku ako jesthejemini” ukazuje svojim priaznivcom, čo všetko dokáže mejkap a správne triky so šminkami.  

TikTok/jesthejemini

​Na začiatku môžete vidieť, ako Jessy ukazuje svoju tvár bez štipky mejkapu a má vypnuté vlasy. Postupne si začne líčiť a upravovať obočie, nanesie podklad na pleť, potom si zakryje nedokonalosti korektorom a následne nanáša niekoľko vrstiev mejkapu a pleť vytieňuje a zafixuje púdrom. Po kompletnom nalíčení očí si na záver rozpustí a upraví vlasy a výsledok je naozaj ohromujúci! 

TikTok/jesthejemini

​Hoci video sa na sociálnych sieťach teší veľkej popularite, mnohí ju za prehnané vrstvy mejkapu skritizovali. 

„Presne toto je dôvod, prečo navrhnem plávanie v bazéne hneď na prvom rande,“ napísal jej jeden z mnohých v komentároch. 

Aj keď mnohí sa ku kritike pridali, niekoľkí fanúšikovia si šikovnú vizážistku zastali, pretože sú presvedčení, že s toľkými vrstvami mejkapu bežne nechodí, chcela len sama na sebe ukázať, čo všetko mejkap dokáže! 

Neskutočná premena, čo poviete?

@jesthejemini #PCMadeMeBuyIt #beforeandaftermakeup #makeuptransformation #catfish #trusttheprocess #makeuptutorial ♬ Love$ick - Mura Masa

Súvisiace články

Najčítanejšie