Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bez mejkapu ju muži považujú za škaredú: Keď sa Valeria nalíči, sú z nej paf úplne všetci!
Zdielať na

Bez mejkapu ju muži považujú za škaredú: Keď sa Valeria nalíči, sú z nej paf úplne všetci!

Zdroj: TikTok/voronina_valeria_

Keď ľudia uvideli jej mejkap premenu, nechceli veriť, že pred a po líčení je to naozaj tá istá osoba. Myslíte si, že je takáto premena reálna?

Profesionálne vizážistky dokážu so šminkami hotové divy, no o schopnostiach tejto ženy mnohí pochybujú, informuje The Sun.

TikTok influencerka Valeria Voronina má viac ako 1,5 milióna fanúšikov, ktorí obdivujú jej transformačné videá a neskutočné čarovanie s mejkapom. Nie všetci majú však rovnaký názor, niektorí ju pravidelne kritizujú a myslia si, že klame!

TOP vizážistka alebo klamárka?

Valeria prezradila, že ju muži často nazývajú škaredou, keď ju vidia bez mejkapu, ale keď je nalíčená sú ohromení jej vzhľadom a dostáva neustále pozvania na rande. 

Vo väčšine videí môžete na začiatku vidieť Valeriu ako sivú myšku s tvárou úplne bez mejkapu, so strapatými vlasmi a veľkými okuliarmi. Po premene je z nej zvodná kráska s výraznými rysmi, zvodnými perami a falošnými mihalnicami.

TikTok/voronina_valeria_

Niektorí fanúšikovia jej však neveria a podľa nich pred a po nie je tá istá osoba, iní ju zase podozrievajú z prehnaného používania filtrov. Upozorňujú najmä na výrazne zmenený tvar nosa, ktorý sa podľa nich nedá dosiahnuť iba pomocou mejkapu.

Ktovie, či je Valeria naozaj až taká šikovná, alebo dokáže len šikovne podvádzať, isté však je, že sa jej zaujať podarilo. Jej najúspešnejšie videá majú už viac ako 20-miónov videní!

Čo poviete na tú premenu vy? Myslíte si, že je toto možné dosiahnuť iba pomocou mejkapu?

@voronina_valeria_ #makeup #transformation #makeuptransformation #sameperson ♬ Talk - Taura Lamb
@voronina_valeria_ Makeup products from @Klara Cosmetics . Absolutely obsessed with the vibe of the brand ? #klaracosmetics #makeuptransformation #transformation ♬ Boyfriend - Dove Cameron

Súvisiace články

Najčítanejšie