Polojasno
20°
Bratislava
Hororový pohľad na Slovenku po omladzujúcom zákroku: Takmer prišla o tvár
Zdielať na

Hororový pohľad na Slovenku po omladzujúcom zákroku: Takmer prišla o tvár

Zdroj: Instagram/alenapallova

Tento omladzujúci zákrok dopadol presne naopak, ako táto žena dúfala. Po aplikácii kyseliny hyalurónovej do tváre totiž nastali komplikácie, ktoré už na prvý pohľad vyzerali ako z hororu.

Alena Pallová patrí na Slovensku medzi najpopulárnejšie doktorky a pomohla už tisíckam žien vyzerať a cítiť sa krajšie. Atraktívna blondína je hrdá na svoju prácu, tentoraz však ukázala aj to, ako vyzerajú ojedinelé komplikácie po aplikácii kyseliny hyalurónovej do tváre. 

Aj bývalá misska Veronika Vágnerová podstúpila rôzne skrášľovacie zákroky, ktorými sa netají...

​Klientka si na jej klinike dala aplikovať kyselinu hyalurónovú do pier a vyplniť ňou aj nosovoústne vrásky. A práve tu nastal problém. "Ak sa kyselina hyalurónová aplikuje intravaskulárne (do cievy) a tým dochádza k uzáveru prúdenia krvi a vyživovaniu tkanív," vysvetlila Pallová a tiež dodala, že ide o výnimočnú komplikáciu, ktorá nemusí súvisieť s odbornosťou a skúsenosťami lekára. Žene okamžite poskytli včasnú a potrebnú pomoc, keďže hrozilo oslepnutie, nekróza kože, svalov a mäkkých tkanív celej tváre. Po podaní nevyhnutnej prvej pomoci sa však stav ženy nezlepšoval. Pallovej sa napokon podarilo dať dokopy tím odborníkov, ktorí klientke pomohli a zachránili jej tvár. Hororový zážitok zverejnila práve preto, aby si ženy overili, kde si dajú aplikovať výplne do tváre a či im v prípade komplikácií vedia aj pomôcť...

Instagram/alenapallova

Súvisiace články

Najčítanejšie