Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Návštevu Slovenska spojila so skrášľovaním: TOTO si Belohorcová nechala vylepšiť
Zdielať na

Návštevu Slovenska spojila so skrášľovaním: TOTO si Belohorcová nechala vylepšiť

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Zuzana sa nikdy netajila tým, že pravidelne podstupuje niekoľko estetických zákrokov a procedúr, aby si udržiavala mladistvý vzhľad. Hoci žije roky v zahraničí, zjavne nedá dopustiť na našich odborníkov, ktorým sa aj tentokrát vložila do rúk.

Bývala moderátorka Zuzana Belohorcová (46) sa po čase opäť vrátila domov! Návštevu Slovenska spojila hneď s niekoľkými estetickými zákrokmi. Počas dvoch týždňov podstúpila už najmenej tri!

Neuveríte, ale aj krásna Daniela Peštová mala kvôli svojmu vzhľadu mindráky! ​

Beauty dovolenka​

Zuzana žije s manželom a dvomi deťmi na španielskom ostrove Tenerife, no raz za čas sa veľmi rada vráti domov na Slovensko. To urobila aj tentoraz, no vyzerá to tak, že okrem návštevy milovanej domoviny, sem rada chodí aj za estetickou medicínou. 

V priebehu dvoch týždňov Zuzana stihla najmenej tri rôzne zákroky, ktoré však netajila a pochválila sa nimi na sociálnych sieťach. 

 „Tým, že sú moje ruky nonstop vystavované slnečným lúčom, potrebovali špeciálny zákrok,“ zverila sa. Išlo o odstránenie pigmentových škvŕn, ktorým sa niekedy hovorí starecké. S vekom ale podľa Zuzany v skutočnosti nesúvisia.

Následne si nechala upraviť tvár. „Vždy, keď sa zastavím v Bratislave, nevynechám návštevu kliniky, kde mi pani doktorka dopichne, kde je potreba. Po mojej milovanej mamičke som zdedila takzvané fajčiarske vrásky v oblasti nad hornou perou. Takže keď sa dá, prečo tomu nepomôcť,“ popísala problém, ktorý takto spomaľuje už zjavne dlhší čas. 

Úpravy zavŕšila obnovou vytetovaného obočia. „Každý rok pri návšteve rodnej Žiliny nevynechám návštevu kliniky, kde mi moja dlhoročná kamarátka Gabriela Janurová, profík vo svojom odbore, urobí korektúru obočia,“ pochválila sa fanúšikom. Dobre si to vymyslela, spojila oddych so skrášľovaním a domov sa tak vráti krásna a zrelaxovaná!

Súvisiace články

Najčítanejšie