Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Lepšie ešte nikdy nevyzerala! Aha, ako to Mirke Partlovej s novým účesom sekne!
Zdielať na

Lepšie ešte nikdy nevyzerala! Aha, ako to Mirke Partlovej s novým účesom sekne!

Zdroj: Instagram/partlovamirka

Obľúbená herečka a speváčka experimentovala už s vlasmi niekoľkokrát, no táto zmena jej podľa fanúšikov svedčí úplne najviac, čo poviete na jej aktuálny účes vy?

Sympatickú herečku Mirku Partlovú si diváci obľúbili už pred rokmi najmä vďaka mimoriadne populárnemu seriálu Panelák, ktorého súčasťou bola od samého začiatku. Stvárňovala v ňom krehkú čašníčku Angie, spomínate si?

​Hoci sa Mirka Gális Partlová (37) už opäť naplno venuje práci, je dnes predovšetkým mamou 2-ročného synčeka Juliana, ktorého má s manželom Matejom Gálisom. 

Popri predstaveniach, skúškach a mamičkovských povinnostiach však Mirka nezabúda ani na to, aby si ukradla aj čas na seba a starostlivosť o svoju krásu. Najnovšie sa na Instagrame pochválila fotografiami, na ktorých predviedla nový účes. 

Hoci má Mirka od prírody veľmi jemné a nie veľmi husté vlasy, je dôkazom toho, že pri správnej starostlivosti a dobrom strihu, môžu vyzerať aj tak fantasticky. 

"Vlásky z lásky. Ďakujem za opätovné znovuzrodenie po mori a slnku," napísala Mirka, ktorá v ďalších postoch ďakuje aj konkrétnej vlasovej kozmetike a salónu, kde sa jej o vlasy starajú profesionáli. 

Veľmi príjemná zmena, čo poviete? Najkrajšie vlasy sú presne takéto, zdravé a pestované!

Súvisiace články

Najčítanejšie