Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najlepšie kamošky od čias Beverly Hills opäť spolu: TAKTO teraz vyzerajú!
Zdielať na

Najlepšie kamošky od čias Beverly Hills opäť spolu: TAKTO teraz vyzerajú!

Zdroj: Profimedia

Spojil ich dnes už legendárny tínedžerský seriál z 90-tych rokov a stále sú veľmi dobrými priateľkami. Po dlhej dobe sa spolu objavili v spoločnosti a obe príjemne prekvapili svojim vzhľadom.

Torri Spelling (49) a Jennie Garth (50) si v seriáli Beverly Hills 90210 zahrali najlepšie priateľky Donnu a Kelly. Herečky sa spriatelili aj v súkromí a nič sa na tom nezmenilo ani po tridsiatich rokoch.

Herecké kolegyne a kamarátky sa spolu objavili na iHeartRadio Wango Tango v Los Angeles a ihneď na seba strhli všetku pozornosť. Aj keď je jasné, že obe majú za sebou niekoľko skrášľujúcich zákrokov, vyzerali veľmi dobre a úsmevy rozdávali na všetky strany.

;

Jennie Garth, ktorá oslávila tento rok okrúhlu 50-tku sa po fenomenálnom úspechu v Beverly Hills objavovala skôr v seriálových úlohách, ale sem tam sa objavila aj vo filme, naposledy napríklad v romantickom filme A Kindhearted Christmas (2021) alebo v dráme Your Family or Your Life (2019). Mala tiež vlastnú reality šou o bývaní a úspechy žne aj v relácii o varení a pečení.

Profimedia

V súkromí to žiaľ nemala úplne ideálne, za sebou má dve nevydarené manželstvá a v treťom zažila tiež turbulentné obdobia a krízy. Najväčšiu radosť jej robia tri krásne dcéry, na ktoré je nesmierne hrdá. 

Jennie bojovala v minulosti s rôznymi závislosťami, istý čas aj viditeľne pribrala a pôsobila zanedbane, no potom sa zase nakopla, začala na sebe pracovať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie ? (@jenniegarth)

Veľmi podobne je na tom aj Tori Spelling, ktorá je päťnásobnou mamou a okrem neustálej starostlivosti o veľkú rodinu si v posledných rokoch zažila aj ťažké obdobie s manželom, tiež ich trápili finančné problémy, ju večné kolísanie váhy a to všetko na jej vzhľade zanechalo stopy.

Herečka sa však poriadne nakopla, na ďalšie plastické operácie a drastické diéty sa vykašlala, a namiesto nich si štíhlejšiu a krajšiu postavu odmakala poctivým cvičením. Výrazne schudnúť a opeknieť sa jej podarilo aj vďaka zdravej a výživnej strave, ktorú sama propaguje v kuchárskej knihe.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie