Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ocenená Jennifer Lopez zatienila všetky krásky: Jej dokonalý look vám vyrazí dych!
Zdielať na

Ocenená Jennifer Lopez zatienila všetky krásky: Jej dokonalý look vám vyrazí dych!

Zdroj: Profimedia

V Kalifornii sa počas víkendu rozdávali ceny MTV Movie & TV Awards a z množstva ocenených získala práve latino diva najväčší aplauz.

Slávnostný večer v znamení filmových hitov či populárnych seriálových projektov sa konal v priestoroch, kde sa obyčajne filmy či seriály tvoria.

Odovzdávanie cien MTV Movie & TV Awards  si nenechali ujsť mnohé celebrity, ktoré si dali záležať na svojich outfitoch. Medzi celebritnými dámami to opäť raz jednoznačne vyhrala Jennifer Lopez, ktorá vyzerala naozaj očarujúco.

;

Víťazom hlavnej kategórie filmových a televíznych cien stanice MTV za tento rok sa stal film Spider-Man: Bez domova, cenu získal aj predstaviteľ hlavnej úlohy Tom Holland. Zo seriálov vyhrala Eufória a ocenená je aj herečka Zendaya. Ocenenie pre najlepšiu hrdinku získala Scarlett Johansson za rolu v akčnom sci-fi snímke Black widow, cenu získal aj Daniel Radcliffe, ktorý stvárnil záporného hrdinu v dobrodružnom filme Stratené mesto. 

Čestné ocenenie za celoživotné dielo - The Generation Award získala 52-ročná herečka a speváčka Jennifer Lopez. Latino diva vyzerá s pribúdajúcim vekom stále lepšie a príťažlivejšie a potvrdila to aj svojím lookom, ktorý mnohým v sále vyrazil dych.

Profimedia

JLo ohúrila čiernym outfitom značky Mônot, ktorý mal poriadne odvážny výstrih a zvýrazňoval jej absolútne dokonalú postavu. Keď vyšla na pódium, mnohí na ňu pozerali s otvorenými ústami. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? / ??? ??????? ? (@jloitalia_)

"Chcem poďakovať všetkým ľuďom, ktorí mi dali tento život, chcem poďakovať ľuďom, ktorí mi dali radosť, aj tým, ktorí mi zlomili srdce," začala Lopez svoju ďakovnú reč, pri ktorej sa od dojatia rozplakala.  

Čo poviete na jej sexi outfit vy? Páči sa vám alebo by ste niečo zmenili?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ilaria ??? (@jennifermyobsession3)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa N-Life (@ntvnlife)

Súvisiace články

Najčítanejšie