Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
FOTKY Ireny v plavkách spôsobili ošiaľ: Ženy by sa za toto hanbili, ona urobila opak
Zdielať na

FOTKY Ireny v plavkách spôsobili ošiaľ: Ženy by sa za toto hanbili, ona urobila opak

Zdroj: instagram/irenadrezi

Irena rozhodne nepatrí medzi chudé modelky, ktoré obyčajne vidíte v reklamách. Napriek tomu sa plnoštíhla kráska bez okolkov ukázala v plavkách bez retuše a ženy po celom svete jej za to tlieskajú.

Už na prvý pohľad vyzerá exoticky, no Irena pochádza z Česka, hoci niekoľko rokov žije v zahraničí. Zarába si ako plus size modelka, keďže svojimi krivkami zapadá práve do tejto kategórie. 

Pre mnohých je dokonalá, no aj Daniela Peštová má svoje nedostatky

​Najnovšie sa jej fotka v plavkách objavila na Instagrame jedného populárneho internetového obchodu, ktorý tu má vyše 11 miliónov sledovateľov. Zaujímavé pritom je, že firma uverejnila jej fotku bez akýchkoľvek úprav.

Žiadne vyhladenie celulitídy ani zoštíhlenie kriviek, ale ukázala ju presne takú, aká v skutočnosti je. Práve tento krok sa stretol v obrovským nadšením žien po celom svete. "S Instagramom som začala pred piatimi rokmi, pretože som dievčatám chcela ukázať, že je úplne v poriadku nosiť väčšiu veľkosť. Sama som bojovala s veľmi nízkym sebavedomím a neznášala som to, ako vyzerám. Nakoniec sa mi podarilo vyrovnať sa s tým, ako vyzerám a že nie som ako každá iná. Nenechajte sa ovplyvniť tým, čo vidíte na sociálnych sieťach, pretože každé telo je iné," poslala jasný odkaz ženám. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Con Calma...? @fashionnovacurve - #ad #novababe #bodypositive

Príspevok, ktorý zdieľa IRENA DRÉZI (@irenadrezi),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Monday? Don’t be afraid to show them stretch marks ⚡️⚡️⚡️ - Wearing @fashionnovacurve #ad #tenerife #bodypositive #stretchmarks

Príspevok, ktorý zdieľa IRENA DRÉZI (@irenadrezi),

Súvisiace články

Najčítanejšie