Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dvojica sa pochválila zásnubnými prsteňmi a ľudia sú zhrození: Niečo takéto nechutné sme nevideli!
Zdielať na

Dvojica sa pochválila zásnubnými prsteňmi a ľudia sú zhrození: Niečo takéto nechutné sme nevideli!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Ak pred vami vaša láska pokľakne, zrejme je vám úplne jedno, s akým prsteňom vás požiada o ruku. V tomto prípade sa šťastná nevesta pochválila fotkami, z ktorých mnohým prišlo zle.

Niektoré ženy si potrpia na drahé zásnubné prstene s diamantami, iným stačí nejaký symbolický kúsok, ktorý má pre ne špeciálny význam. Nájdu sa však také páry, ktoré svojou voľbou mnohých prekvapia. 

Manželským sľubom svoju lásku čoskoro spečatia aj tieto celebritné páry...

​Táto dvojica z Dánska poňala svoje zásnuby naozaj svojsky. Muž miesto klasického prsteňa zvolil skrutky, ktoré si môžu prispôsobiť šírke svojich prstov. Po tom, ako šťastná nevesta povedala “áno”, snúbenci sa vybrali osláviť to do bistra rýchleho občerstvenia. Nad kolou, hranolčekmi a hamburgermi si veselo hrkútali. Slávnostný moment zvečnili aj pre svoju rodinu a kamarátov. A jeden nich fotku zverejnil na facebooku, no netušil, čo ňou vyvolá… Ľudia neboli až takí prekvapení z prsteňa alebo miesta, ale skôr zo špiny, ktorú mal snúbenec za nechtami! “Dievča, nájdi si niekoho iného. Naozaj si zaslúžiš niečo lepšie ako toto…” odkázali jej neznámi, ktorým sa dvíhal žalúdok pri pohľade na mužovi nechty. 

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie