Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Silikónová Slovenka Karlosa Vémolu sa lúčila so slobodou: TOTO je poriadne sexi nevesta
Zdielať na

Silikónová Slovenka Karlosa Vémolu sa lúčila so slobodou: TOTO je poriadne sexi nevesta

Zdroj: Instagram/LC

Vzťah sexi Slovenky Lely Ceterovej a českého zápasníka Karlosa Vémolu je poriadne divoká jazda. Po niekoľkých rozchodoch nakoniec spolu zakotvia v manželstve.

Karlos a Lela počas svojho turbulentného vzťahu zažili už nejednu drámu. Po rozchodoch sa však nakoniec vždy k sebe vrátili a vyzerá to tak, že jednoducho k seba patria. Navyše majú spolu aj dve krásne deti, kvôli ktorým chcú, aby ako partneri spolu fungovali. 

Už o pár dní by svoju lásku mali spečatiť aj svadbou. A tá bude, podľa Karlosových slov, veľkolepá. Zúčastniť by sa jej malo 300 hostí, ktorí sa budú môcť zabaviť na kolotočoch, pri živej hudbe, dobrom jedle a pití. Ešte predtým Lela stihla aj rozlúčku so slobodou, ktorá bola poriadne divoká! Blondína sa s kamarátkami povozila v limuzíne po Prahe a nakoniec spolu žúrovali v jednom z podnikov. "Takto prebieha moja rozlúčka so slobodou, ďakujem za jeden z najkrajších zážitkov so všetkými mojimi kamarátkami, ktoré stoja pri mne v dobrom aj zlom, veľmi si vás vážim," priznala Slovenka, ktorá sa sobáša už nevie dočkať. 

Ženy zaujala najmä imidžom. Lela vsadila na výrazný mejkap, ktorý ju premenil na bábiku. K závoju, ktorý mala na hlave zvolila aj sexi biele šaty a vyzerala ako hotová nevesta. Ako sa vám páčila?

Súvisiace články

Najčítanejšie