Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Laura si kúpila vysnívané svadobné šaty v sekáči: To, čo v nich našla, ju dojalo k slzám
Zdielať na

Laura si kúpila vysnívané svadobné šaty v sekáči: To, čo v nich našla, ju dojalo k slzám

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Príbeh ako z romantického filmu zažila táto mladá žena, ktorú potešili nielen prekrásne šaty, po ktorých dlho túžila, ale tiež odkaz, ktorý v nich našla.

Keď Laura Trower (31) z Londýna uvidela svoje vysnívané svadobné šaty vo výklade charitatívneho obchodu Červeného kríža, okamžite si ich išla vyskúšať.

Čo najradšej nakupujú naše celebrity?

Šaty s pridanou hodnotou​

Šaty jej sadli ako uliate a ona bola nesmierne šťastná, že peniaze za ich kúpu putovali na pomoc ľuďom, ktorí to najviac potrebujú, konkrétne sa výťažok z nich použil na kúpu invalidných vozíkov. Okrem tejto úžasnej myšlienky Lauru potešilo aj ďalšie prekvapenie, a to odkaz, ktorý zo šiat vypadol.

Lístok s odkazom bol od pôvodnej majiteľky šiat, istej Fran, ktorá v ňom žiadala osobu, ktorá si šaty kúpi, aby sa podelila s fotografiami zo svojej svadby, pretože chcela vidieť, ktorej žene prinesú šťastie.

https://www.facebook.com/BRCForestHill/posts/3961578860627224

Laura jej želanie splnila a po svadbe jej fotografie poslala. Fran zostala veľmi prekvapená a potešená, keď mohla vidieť, ako jej šaty urobili obrovskú radosť ďalšej žene. Laura chce teraz v tradícii pokračovať a šaty opäť vrátila do charitatívneho sekáča s rovnakým odkazom. Verí, že čoskoro prinesú radosť a šťastie ďalšej neveste, ktorá sa o fotografie s ňou podelí.

Krásne šaty a ešte krajší nápad, čo poviete?

Facebook/British Red Cross shops

Súvisiace články

Najčítanejšie