Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
HITOM leta je Verešovej maxi sukňa: V páse vás zoštíhli aj o konfekčnú veľkosť
Zdielať na

HITOM leta je Verešovej maxi sukňa: V páse vás zoštíhli aj o konfekčnú veľkosť

Zdroj: Instagram/AV

Andrea Verešová sa po rokoch v módnom biznise odhodlala a prišla s vlastnou kolekciou elegantných šiat a sukní. Jedna z nich oslovila stovky žien.

Hoci to na prvý pohľad vyzerá, že jedna z našich najkrajších missiek chodí len po dovolenkách, nie je to pravda. Ostatné mesiace pracovala na svojej kolekcii elegantných šiat. 

​"Keďže mi v šatníku už dlho chýbali originálne nadčasové šaty a modely z kvalitných látok, ktoré by som mohla využívať na nejednu príležitosť, rozhodla som sa založiť vlastnú značku..." priznala Verešová, prečo sa stala návrhárkou. Svoje kúsky prezentuje na sebe a vyzerá v nich naozaj perfektne! Ženám padla do ona práve jedna zo sukní, ktoré mala oblečené aj na dovolenke. "Za mňa je kráľovská modrá v kombinácii s ombré, ktorý je momentálne hitom sezóny, absolútne top. Na leto prekrásna kombinácia," zhodnotila kráska. 

Elegantná hodvábna sukňa sa hodí na rôzne príležitosti a super je, že sa vôbec nekrčí. Navyše jej padavý strih a gumička v páse zakryje mierne nedostatky a zoštíhli vám pás. 

Súvisiace články

Najčítanejšie