Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kate Middleton opäť zažiarila v bežnej konfekcii: TIETO šaty sa beznádejne vypredali
Zdielať na

Kate Middleton opäť zažiarila v bežnej konfekcii: TIETO šaty sa beznádejne vypredali

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa z Cambridge znovu potvrdila, že je právom označovaná za módnu ikonu. Ženy z celého sveta milujú jej štýl a tiež to, že veľmi rada nosí aj neznačkové a bežne dostupné kúsky.

Hoci má svojich obľúbených návrhárov, od ktorých má niekoľko nadčasových šiat, už niekoľkokrát ohúrila práve oblečením z dostupných módnych reťazcov. Naposledy zažiarila v týchto bledomodrých šatách, po ktorých sa len tak zaprášilo.

Takmer každý kúsok, špeciálne však tie, ktoré si kúpila v bežných obchodoch, sa behom krátkej chvíle vypredá. Presne to sa stalo aj so svetlo modrými šatami, ktoré si obliekla pri slávnostnom uvedení svojho nového projektu s názvom Royal Foundation Centre for Early Childhood.

;

Jednoduché a pritom zaujímavo strihané šaty pochádzajú od známej britskej značky LK Bennett a Kate dokonalo zvýraznili štíhlu postavu. K šatám zvolila obľúbené semišové lodičky na podpätku telovej farby značky Gianvito a outfit doplnila ešte zlatými retiazkami a náušnicami s diamantmi a zafírom, ktoré patrili princeznej Diane a dostala ich ako dar od Williama.

Kate Middleton

Profimedia

Usmiata a vždy tip top upravená Kate zaujala ešte jedným doplnkom, a to výrazným pestrofarebným dáždnikom, keďže sa presúvala v daždi. Musíme uznať, že vyzerá stále lepšie a lepšie, súhlasíte? Páčia sa vám jej šaty?

Súvisiace články

Najčítanejšie