Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slovenky sú paf z letných šiat Jasminy Alagič: Výrazné, vzdušné, a tá farba!
Zdielať na

Slovenky sú paf z letných šiat Jasminy Alagič: Výrazné, vzdušné, a tá farba!

Zdroj: Instagram/JA

Konečne máme aj u nás typické letné počasie a tak je najvyšší čas obliecť si aj nejaké pekné šaty. Čo poviete na kúsok, ktorý na sebe predviedla Jasmina Alagič?

Jasmina predstavila len nedávno svoju limitovanú kolekciu pohodlného štýlového oblečenia, ktorú pripravila v spolupráci s jej obľúbenou návrhárkou a kamarátkou Janou Pištejovou. Práve z jej dielne pochádzajú aj tieto šaty, ktoré nadchli mnohé ženy.

Jasmina Alagič sa na moderovanie najpopulárnejšej talentovej šou Česko Slovensko má talent už veľmi teší! 

​Romantické ale aj sexi a hlavne nadčasové. Presne také sú letné šaty od Jany Pištejovej, ktoré sú pre Jasminu ako stvorené.

Výrazná mentolová farba dáva vyniknúť jej opálenej pokožke a rafinovaný strih zase odhalil jej štíhle a dlhé nohy.

Maxi šaty na leto sú absolútne must-have kúsok, ktorý by nemal chýbať v šatníku žiadnej ženy. Dlhé šaty majú hneď niekoľko výhod. Dokážu skryť rôzne nedostatky, pritom sa v nich nebudete potiť, sú vzdušné, dajú sa kombinovať na množstvo spôsobov a pôsobia neuveriteľne žensky!

Dovoliť si ich môže žena v akejkoľvek vekovej kategórii a akejkoľvek postavy, stačí si len vybrať ten správny typ a strih.

Jasmina prezradila, že športovaniu veľmi neholduje. Ako sa jej teda podarilo vypracovať si dokonalú a pevnú postavu? Takto!

Súvisiace články

Najčítanejšie