Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Študentku poslali domov za nevhodný outfit: Myslíte si, že je TOTO prehnané?
Zdielať na

Študentku poslali domov za nevhodný outfit: Myslíte si, že je TOTO prehnané?

Zdroj: Facebook

Tínedžerka sa vrátila zo školy zahanbená a so slzami v očiach. Jej otca rozhodnutie školy tak nahnevalo, že sa rozhodol celú kauzu medializovať. Čo na to hovoríte vy?

Kanaďan Christopher Wilson sa posťažoval na vedenie školy, ktorú navštevuje jeho 17-ročná dcéra. Tú jedného dňa poslali domov hneď, ako tam prišla. Dôvodom bolo vraj nevhodné oblečenie, píše dailystar.co.uk.

Je tento outfit nevhodný?

Christopher ukázal fotografiu svojej dcéry Karis, ktorá bola podľa neho oblečená absolútne v pohode a dokonca nenápadne. Na svetlý rolák si obliekla čierne šaty na ramienka ozdobené čipkou. „Dĺžka šiat siahala až po kolená a šaty sú vyrobené z bavlny, čiže neboli ani priesvitné,“ upresnil nahnevaný otec.

Facebook

Učiteľka vraj Karis povedala, aby sa vrátila domov, pretože jej oblečenie vyzerá ako spodná bielizeň a pre vyučujúcich by to mohlo pôsobiť rušivo. „Nedávno začala cvičiť a konečne nabrala trochu sebavedomia, tak si dala na seba šaty. Inak nosí stále nohavice a mikiny s kapucňami,“ dodal otec, podľa ktorého bola reakcia zo strany školy absolútne nevhodná.

Po tomto incidente sa pred školou konal dokonca protest študentov na podporu Karis a škola vraj celý prípad aj postup vyučujúceho prešetruje.

Čo poviete na outfit 17-ročnej študentky vy? Vidíte na ňom niečo nevhodné?

https://www.facebook.com/photo?fbid=439514520717296&set=a.115729333095818

Súvisiace články

Najčítanejšie