Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
J Lo sa ukázala vo svadobných šatách a ženy z nich odpadli: Wau, tie sú nádherné!
Zdielať na

J Lo sa ukázala vo svadobných šatách a ženy z nich odpadli: Wau, tie sú nádherné!

Zdroj: Instagram

Už sú to dva roky, odkedy sa Jennifer Lopez zasnúbila s bývalým športovcom Alexom Rodriguezom. Žeby sa dvojica konečne rozhodla svoj vzťah spečatiť?

Hoci má latino diva po päťdesiatke, stále je idolom pre mnohé, aj mladé ženy. Vyzerá fantasticky, v podnikaní sa jej darí a aj štýlom obliekania je vzorom pre milióny žien. Navyše aj po troch nevydarených manželstvách stále nehádže flintu do žita!

​J Lo vyslovene žiari pri svojej láske Alexovi. Dvojica sa dala dokopy ešte v roku 2017 a sú spolu šťastní. O dva roky neskôr športovec pred svojou láskou pokľakol a na prst jej navliekol snubák, ktorého hodnota sa šplhala cez 4 milióny eur! A hoci už dávno mali mať po svadbe, pandémia aj im prekazila plány. Sobáš, ktorý sa mal konať v Taliansku, odložili na neurčito...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Rodriguez (@arod)

Pred pár dňami sa na sociálnych sieťach objavila fotka J Lo v dych berúcich svadobných šatách. Hoci by sa presne v takomto kúsku mohla vydávať, o jej skutočnú svadbu nešlo. Lopez totiž nakrúca film, kde si zahrá nevestu. Čo poviete na šaty?

Súvisiace články

Najčítanejšie