Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Geniálny TRIK, s ktorým sa na žehlenie môžete vykašľať: TO musíte vyskúšať!
Zdielať na

Geniálny TRIK, s ktorým sa na žehlenie môžete vykašľať: TO musíte vyskúšať!

Zdroj: Profimedia

Keď uvidíte, aké je to jednoduché a ako perfektne to funguje, zaručene budete tento spôsob používať pravidelne.

Aj vy sa snažíte žehliť čoraz menej, no stále vám zostane kopec vecí, ktoré sa bez ožehlenia jednoducho obliecť nedajú? Vyskúšajte tento DIY sprej, ktorý sa stal najmä medzi mamičkami na sociálnych sieťach obrovským hitom.

Zázračný sprej namiesto žehličky

Tento geniálny doma vyrobený prostriedok zverejnila na sociálnej sieti mamička Chantel Mila, ktorá vo videu aj názorne ukázala, ako to celé funguje. Príspevok si vyslúžil tisíce komentárov a ďakovných slov, podľa čoho je jasné, že žehlenie nie je pre žiadnu z nás obľúbená činnosť, špeciálne v prípade, že máte viac detí a manžela, ktorý potrebuje do práce elegantné košele.

Ako na to? Celý fígeľ spočíva v použití domáceho spreja, ktorý si ľahko vyrobíte z dvoch šálok vody, jednej lyžice bieleho octu a jednej lyžice bežného vlasového kondicionéra. Tieto tekutiny dobre pretrepte v rozprašovači a potom jednoducho rovnomerne nastriekajte na pokrčený kus oblečenia. Zľahka ho narovnajte rukami a zveste na vešiak na približne 5 minút. Hotovo!

Chantel túto fintu už využíva nejaký čas a ju chcela prezradiť aj ďalším ženám, ktorým to rozhodne pomôže a nájdu si tak skôr napríklad aj chvíľku pre seba. „Je to skvelá pomôcka napríklad pri hektických ránach, keď jednoducho nič nestíhate. Nastriekate si košeľu a kým sa umyjete a učešete, bude krásne vyhladená a pripravená,“ hovorí a dodáva, že je to perfektná pomôcka napríklad aj pri cestovaní.

Vyzerá to naozaj sľubne! Čo na to hovoríte vy? Vyskúšate?

Súvisiace články

Najčítanejšie