Skoro jasno
15°
Bratislava
Krásna nevesta v zaujímavých šatách, však? Keď uvidíte TEN detail nižšie, zmeníte názor
Zdielať na

Krásna nevesta v zaujímavých šatách, však? Keď uvidíte TEN detail nižšie, zmeníte názor

Zdroj: Facebook

Trendy svadobných šiat sú každým rokom menej tradičné a mnohé budúce nevesty si namiesto klasiky vyberajú poriadne odvážne kúsky. Viete si prestaviť, že by ste sa vydávali v týchto?

Tieto svadobné šaty sa objavili v známej facebookovej skupine „wedding shaming“ a pod nimi sa rozpútala búrlivá debata. Keď sa na ne pozriete lepšie, ihneď pochopíte, prečo ich ľudia totálne skritizovali.

​Obliekli by ste si takéto svadobné šaty?

Krásna nevesta má na sebe zaujímavý a prepracovaný model šiat, no keď sa pozriete pozornejšie, určite si všimnete ten „detail“. Výrazné nafúknuté rukávy s drobnými bodkami a samotné šaty s netradičnou výšivkou ktoré siahajú až ku krku, by mohli spĺňať všetky predpoklady na model vhodný aj pre konzervatívnejšiu nevestu, ale...

Hoci šaty siahajú až ku krku, sú úplne priehľadné a v oblasti hrudníka výšivka len tak tak zakrýva bradavky nevesty. Rovnako „nahá“ je aj spodná časť šiat, pretože je nielen priesvitná, ale má rozparok až k rozkroku.

Takmer všetci komentujúci sa zhodli v tom, že šaty by mohli byť nádherné, ak by aspoň na tých najintímnejších miestach neboli úplne priesvitné. Veď si len predstavte, že by ste sa takto postavili pred oddávajúceho a pred všetkých svadobných hostí!

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie